Win een whiskyvat hier op Whisky Monkeys!

Rubrieken
zaterdag, 03 juni 2023 om 11:00
whiskyvat winnen
In samenwerking met Santing Beer and Spirit Barrels mogen wij een te gekke prijs weggeven: een whiskyvat! En niet zomaar een whiskyvat, dit is een deco vat dat te gebruiken is als regenton met een kraan. Geen drank dus, want dat mogen we (helaas) niet weggeven.
Wie een tuin(tje) heeft weet er alles van. Je hebt soms even water nodig om wat plantjes nat te maken. En niets is zo vervelend dan continu van buiten naar binnen lopen. Je wil gewoon water in de buurt hebben. Bovendien is het ook nog eens beter voor het milieu om water op te vangen en dat kan via een regenton. Een regenton is dus goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. En plantjes zouden een glimlach van oor tot oor krijgen als ze gezichtjes zouden hebben.
Wij mogen namens Santing Beer and Spirit Barrels, een bedrijf dat handelt in vaten, zo’n regenton weggeven. Dat is dus niet zomaar een regenton, niet van milieuonvriendelijk plastic, maar een heuse barrel.
Een echte, maar wel een decoratieve. Eentje die je vooral niet wil én moet vullen met een drank, maar gewoon met regen. Ach, uiteindelijk is het allemaal een beetje water of life, nietwaar?

Hoe maak ik kans om te winnen?

Om kans te maken op dit vat, dat gewoon bij jou thuisbezorgd wordt, dien je naar ons artikel te gaan: Alles wat je moet weten over Santing Beer and Spirit Barrels en de volgende vraag beantwoorden: Hoe weet je of een whiskyvat dicht is?
Laat het antwoord weten in de reacties hieronder en laat daarnaast nog tenminste één andere reactie achter op de website. Doe dat bijvoorbeeld op één van de andere Santing Beer and Spirit Barrels artikelen die we op Whisky Monkeys hebben geplaatst.
Dus samengevat:
  • Beantwoord de vraag van hierboven
  • Laat nog minstens één leuke reactie ergens achter op de website

Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?

Je kan een maand lang meedoen met deze prijsvraag. Daarna maken we de winnaar bekend hier op de site. De regenton wordt ofwel bij je thuisbezorgd of persoonlijk langsgebracht.
Deze prijsvraag is in samenwerking met Santing Beer and Spirit Barrels.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties