Nederland - Engeland: voetbalvoorspellingen en mooie whisky tips op een rij

Best of
woensdag, 10 juli 2024 om 7:00
nederland engeland ek whisky
Jaaaaaaaaaaaa, onze Oranje leeuwen hebben het geflikt: we gaan vandaag de halve finale van het EK-voetbal spelen. Dank je wel, superjoker Weghorst! Wat wordt de stand vanavond en wat voor Engelse whisky's zijn er eigenlijk? Lees je mee in dit EK 2024 artikel?

Daan

Engeland is de laatste tijd lekker bezig met het maken van whisky. Denk bijvoorbeeld aan de The Lakes distilleerderij waar met de Volar een heerlijke sherry whisky wordt afgeleverd. Voetballend heeft Engeland de halve finale bereikt, maar vraag niet hoe! Wat een dodelijk saaie wedstrijd was het tegen Zwitserland. Daar loopt Nederland met 2-0 overheen zou ik zeggen.

Hessel

Met Engeland komen we een sterke tegenstander tegen. Niet alleen voetballend, maar ook als het om whisky maken gaat. Met merken als The Lakes, Cotswolds en Bimber weet Engeland wel hoe ze lekkere whisky moet maken. Zo aantrekkelijk als de drank is, zo teleurstellend oogt het voetbal de afgelopen wedstrijd. Toch denk ik dat we een grote kluif hebben aan de Britten en wordt het na een statische wedstrijd met verlenging beslist door penalty's in het voordeel van Engeland.

Ilse

Engeland is volgens de bookmakers favoriet, al hebben ze dat nog niet echt waargemaakt tot op heden. Qua whisky zijn ze wel goed bezig, maar hebben nog niet mijn hart gestolen. En chauvinistisch als ik ben zeg ik dat Oranje gaat winnen met 2-1. Ga ik dan voor Nederlandse-, Engelse- of wellicht een andere whisky? Daar ben ik nog niet over uit.

Rox

Als ik aan Engeland denk qua whisky's moet ik meteen aan de onafhankelijke bottelaar Berry Bros & Rudd denken. Ik ben daar nog nooit langs geweest, maar zou daar graag langs willen. Ik ben al héél lang niet meer in Londen geweest, maar de eerstkomende keer wil ik zeker hier langs gaan. Verder qua wedstrijd: oohhh, lastig. Als Weghorst in de basis staat, zeg ik: Jantje! 3-0 dus.

POPULAIR NIEUWS