Nederland-Frankrijk: voetbalvoorspellingen en mooie whisky tips op een rij

Best of
vrijdag, 21 juni 2024 om 7:00
nederland frankrijk whisky
Vanavond zijn er heel wat billetjes samengeknepen als Nederland de tweede EK-wedstrijd speelt tegen Frankrijk. Zien we weer een toffe actie van Weghorst? De Whisky Monkeys voorspellen een uitslag... en vertellen je nog wat over Nederlandse en Frans whisky. Per slot van rekeningen zitten jullie hier vanwege het prachtige levenswater.
EK voetbal 2024 | EK speelschema poster | A3 formaat | 29.7 x 42 cm | Fotofabriek Image
EK voetbal 2024 | EK speelschema poster | A3 formaat | 29.7 x 42 cm | Fotofabriek
EUR11.99
Op voorraad
Koop op bol.

Jan-Marc

Ik denk dat de whisky’s uit Nederland en Frankrijk wel aan elkaar gewaagd zijn. Al wordt er in Frankrijk meer geëxperimenteerd meer verschillende wijnvaten, die zijn daar tenslotte ruim voorradig.
In Nederland weten we de whiskymakers allemaal wel te vinden. Maar in Frankrijk is leuk om te bezoeken de Distillerie de Belle-Ile en Mer, op het gelijknamige eiland voor de kust van Bretagne. Het is een piepkleine destilleerderij en zij maken daar de Kaerilis whisky. Deze zit in een fles die altijd met rode lak wordt gesloten met daarop een schelp.
Mijn voorspelling voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk is 2-1 :)
Zowel Frankrijk als Nederland maken prachtige whisky’s. Ik zeg 1-1. Ikzelf heb thuis een Rozelieurs en die is heel smakelijk. Qua Nederlandse whisky zet ik daar graag de single cask van Hemel & Hellevuur tegenover. Die vind ik echt heel lekker. Voorspellingen van EK-wedstrijden doe ik niet.

Theo

Ik zeg dat Nederland-Frankrijk 2-1 wordt. En dan natuurlijk met een kopgoal van Weghorst. Ik zou er bijna geld op durven zetten.
Waar ik eigenlijk geen geld op durf te zetten is Nederlandse versus Franse whisky.

Ik heb ooit in Frankrijk een whisky gehad uit een supermarkt. En dat was 'pas pour moi', om het zacht uit te drukken.
Ik weet alleen niet meer welke whisky het was, dus ook niet of de fles van Franse komaf was.
Uit pure liefde voor Nederland zeg ik daarom 1-0 voor Nederland.

Daan

Ik heb te weinig ervaring met Franse whisky's om daar een uitspraak over te doen. Een paar jaar geleden ben ik tijdens een vakantie op bezoek geweest bij Rozelieurs. Hier is geen drukbezocht bezoekerscentrum zoals in Schotland, maar gewoon gastvrije mensen waar je nog gratis mag proeven van het een en ander (en uiteindelijk toch een flesje meeneemt natuurlijk!).

Ik voorspel: 2-1 voor Nederland.

Hessel

Nederlandse whisky's kunnen heel lekker zijn. Met Franse whisky's heb ik nauwelijks ervaring, dus een goede vergelijking kan ik niet maken.
Ik denk dat we het op een gelijkspel gaan houden: 1-1.

Rox

Ik heb ergens een voorspelling van meerdere wedstrijden ingevuld en gezegd 1-2. Dan mag Mbappé zijn neus gebroken hebben, ik denk dat we weinig kans maken (sorry….). Qua whisky’s heb ik meer vertrouwen. Er zijn bizar veel whisky’s op Nederlandse bodem te vinden. Ik vond een tijdje geleden één van Drumlin Distillery, Our Baby niet normaal goed! Een Franse whisky heb ik helaas nog nooit gehad, al zou ik verwachten dat er wel wat mogelijk is met al die wijnvaten.

Ilse

Ik denk dat de whisky’s uit Nederland en Frankrijk wel aan elkaar gewaagd zijn. Al wordt er in Frankrijk meer geëxperimenteerd met verschillende wijnvaten, die zijn daar tenslotte ruim voorradig.
In Nederland weten we de whiskymakers allemaal wel te vinden. Maar in Frankrijk is het leuk om de Distillerie de Belle-Ile en Mer te bezoeken, op het gelijknamige eiland voor de kust van Bretagne. Het is een piepkleine destilleerderij waar Kaerilis whisky wordt gemaakt. Deze zit in een fles die altijd met rode lak wordt gesloten met daarop een schelp.
Mijn voorspelling voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk is 2-1.

Poll

Lees hier wat we nog meer over het EK 2024 geschreven hebben of wat daarmee te maken heeft.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties