12 Drams of Christmas: Tel af naar kerst met Scotch Malt Whisky Society en Whisky Monkeys

Nieuws
door Monkey
dinsdag, 12 december 2023 om 17:00
12 drams of christmas swms whisky monkeys
We gaan langzaam naar Kerstmis toe. Hoewel het buiten koud is, is dat misschien wel de warmste tijd van het jaar. Whisky Monkeys telt samen met The Scotch Malt Whisky Society af naar 25 december. Doe mee en kijk elke dag welke dram er achter het vakje van de 12 Drams of Christmas zit.
The Scotch Malt Whisky Society (SMWS) heeft dit jaar een ontzettend toffe manier om naar kerst af te tellen. 12 Drams of Christmas is een adventskalender die vol zit met allerlei whisky’s van de vereniging. Zoals het met elke adventskalender gaat, is het onbekend wat er achter de vakjes zit.
De ene dag kan het een fruitige dram zijn en de andere dag kan er een portie turf of rook in het flesje zitten. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het elke dag weer spannend en interessant voor whiskyliefhebbers. Een ding is zeker: achter elk hokje zit een speciale SMWS expressie in een flesje van 50 milliliter, waarmee elke dag de smaakpapillen van whiskyliefhebbers op een andere manier geprikkeld worden.

Vanaf morgen elke dag een hokje met een SMWS verrassing

Vanaf morgen 13 december gaan we beginnen met het openen van de hokjes en begint onze telling richting Kerstmis. Op de website vind je dan elke dag in ons speciale artikel de nieuwe dram met uiteindelijk het totaal van 12 Drams of Christmas op 25 december en de bijbehorende tasting notes.
Houd vooral ons artikel in de gaten. Of doe gezellig met ons mee. Je kunt namelijk zelf ook nog steeds een 12 Drams of Christmas adventskalender kopen bij The Scotch Malt Whisky Society.

SMWS 12 Drams of Christmas laat je ook toffe prijzen winnen

Als je de kalender koopt krijg je binnen no time het pakket in huis. Maar er is meer. Want SMWS heeft met de 12 Drams of Christmas niet zomaar 12 keer 50 milliliter in een doos gestopt.
Er zijn ook allerlei prijzen te winnen met de kalender. Elke kalender bevat een kans dat er een flesje in zit met een gouden dop. Dat flesje is misschien wel goed voor een diner voor twee in een van de SMWS Member rooms, een whisky experience of een speciale SMWS fles.
Laat vooral weten of je meedoet en houd ons speciale artikel in de gaten. Check ook onze socialmediakanalen, want daar verschijnt elke dag ook de dram die we achter het luikje gevonden hebben, maar dan ook afgebeeld.

POPULAIR NIEUWS