32-jarige whisky in de sale tijdens Black Friday

Nieuws
donderdag, 23 november 2023 om 9:00
shopping
Morgen is het zover, dat is het officieel Black Friday. Dat betekent dat een hoop winkels stunten met prijzen. Ook zijn er whisky Black Friday deals te vinden. Wij zetten de aanbiedingen bij Gall & Gall voor je op een rij.
Als je een mooie fles whisky zoekt voor nu of wellicht om cadeau te doen tijdens de feestdagen is dit een goed moment om toe te slaan. De koopjesgekte is overgewaaid vanuit Amerika. Ook Gall & Gall doet een duit in het zakje en heeft wat flessen levenswater in de aanbieding.

Welke whisky’s behoren tot de Black Friday deals?

In totaal heeft Gall & Gall 7 flessen whisky in de Black Friday actie gestopt. We hebben de aanbiedingen oplopend qua prijs op volgorde gezet.

32-jaar oude Dewar’s Double Double

Je ziet het: de meest oude fles is ook degene waar je het meeste voor betaalt. De Dewar’s Double Double 32 Years is 32 jaar oud en is volgens Gall & Gall het resultaat van een uniek ‘four stage ageing process' waarbij rijping, blending en rijping opeenvolgend plaatsvinden om het ultieme niveau van zachtheid en verfijning te creëren. Dewar's Double Double 32 is afgewerkt in Pedro Ximénez sherryvaten en bezit rijke, rijpe strooptonen, de smaak van kruiden en exotisch fruit met een vleugje rokerigheid en een zijdezachte afdronk.’
Zoek je een speciaal cadeau voor iemand dat blijvend én voor voor jou op maat gemaakt kan worden? Lees dan vooral dit artikel eens. En jij, heb jij al wat gekocht tijdens Black Friday? Laat het vooral weten in de reacties.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS