Beroemd bourbon merk opent nieuw bezoekerscentrum en pakt flink uit

Nieuws
maandag, 27 mei 2024 om 7:00
wild turkey generations
Wild Turkey heeft onlangs de deuren geopend van een volledig vernieuwd bezoekerscentrum in Lawrenceburg, Kentucky, als eerbetoon aan de legendarische meester-distilleerder Jimmy Russell.
Het centrum, nu bekend als ‘The Jimmy Russell Wild Turkey Experience’, viert de 70-jarige carrière van Russell bij het bedrijf, een mijlpaal die in september 2024 wordt bereikt.
De renovatie van het bezoekerscentrum maakt deel uit van een grootschalig investeringsprogramma van Campari Group, de eigenaar van Wild Turkey. Naast de vernieuwing van het centrum staat ook de bouw van een tweede distilleerderij op de planning, wat het commitment van Campari voor de groei en ontwikkeling van het merk benadrukt.

Scala aan activiteiten

Met een indrukwekkende oppervlakte van meer dan 1.100 vierkante meter biedt ‘The Jimmy Russell Wild Turkey Experience’ een scala aan activiteiten voor bezoekers. Dit omvat rondleidingen, proeverijen en drie sfeervolle bars. Bovendien kunnen gasten unieke whiskey, merchandise en cadeauartikelen kopen in de shop.
Enkele hoogtepunten van het centrum zijn onder meer het Outdoor Pavilion & Bar, dat een prachtig uitzicht biedt over de Kentucky River en ideaal is voor evenementen en proeverijen in de buitenlucht. Daarnaast is er de Generations Lounge, vernoemd naar de drie generaties van de Russell-familie die werkzaam zijn voor Wild Turkey.

Twee proefruimtes

Het hart van het bezoekerscentrum wordt gevormd door twee speciaal ingerichte proefruimtes, waar bezoekers in alle rust kunnen genieten van de uitzonderlijke smaken van Wild Turkey. Daarnaast kunnen gasten via video's meer te weten komen over de evolutie van bourbon, de geschiedenis van Wild Turkey en het whiskeyproductieproces tijdens de History Walk.
Bruce Russell, associate blender en kleinzoon van Jimmy Russell, beschouwt het vernieuwde centrum als meer dan alleen een bezoekersattractie. Hij beschrijft het als een tweede thuis voor de familie Russell en een eerbetoon aan de levenslange toewijding van zijn grootvader om de boodschap van bourbon te verspreiden.
Met de opening van dit geheel vernieuwde bezoekerscentrum zet Wild Turkey niet alleen de kroon op het levenswerk van een uitzonderlijk man, maar geeft het ook een duidelijk signaal af dat het klaar is voor de toekomst. Bourbonliefhebbers worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in de rijke geschiedenis en de uitzonderlijke smaken van dit iconische merk.
Buffalo, Barrels, and Bourbon Image
Buffalo, Barrels, and Bourbon
EUR27.39
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties