Win nu een te gek tasting glas om van een mooie whisky te genieten!

Rubrieken
dinsdag, 14 mei 2024 om 7:00
thy glazen
Het Deense whiskymerk Thy zet snelle stappen in de whisky-industrie. En om dit te vieren, maak jij kans op een mooi whiskyglas met daarop een prachtig Thy logo.
Wie denkt dat er alleen in Schotland mooie whisky's gemaakt worden, heeft het mis. Sommige whiskyconnaisseurs zijn al een paar jaar onder de indruk van hoe Denen bezig zijn met whisky maken, zoals de Schotten dat doen. Ze bouwen alles van de grond op en maken zoveel mogelijk gebruik van hun omgeving. En dat levert mooie whisky's op.

Denen maken indruk

Zo las je in onze Distilleerderij Donderdag al het volgende:
'Het idee van Nicolajsen is eenvoudig. Hij gaat gebruik maken van zijn eigen biologisch geteelde gerst en wil de smaak en traditie van Denemarken in een drank van wereldklasse vangen. Met dit in gedachten wordt er gekeken naar mogelijkheden om een whisky te maken van mout die gerookt wordt met Deense rooktechnieken (op beukenhout).'

Hoe win je zo'n tof whiskyglas?

In samenwerking met Hogshead Imports geven we 3x een pakket weg met daarin een Thy tasting glas. Het enige wat je hiervoor moet doen, is een vraag insturen met wat je zou willen vragen aan master distiller Jakob Stjernholm. Wij nemen je vraag dan (zonder naam) mee in een interview dat we gaan afnemen.
Onlangs hebben we ook een artikel gepubliceerd met een oproep voor vragen aan Stjernholm maar we willen er graag meer. Dus mocht je niet mee willen of kunnen doen aan de tasting, maar wél een tof whiskyglas winnen, is dit je kans.
Wat zou je willen weten over Thy whisky? Stel die vraag onder dit artikel of stuur je vraag in via prijsvraag@whiskymonkeys.com en dan maken we over twee weken de winnaars bekend.

Meer weten over Thy?

Onze monkey Harry woonde onlangs al een online tasting bij waarin allemaal Thy whiskys voorbij kwamen. Je leest hier alles over terug in zijn sfeerverslag.
Succes met de actie en spread the word!
Foto: Robbert Harskamp
Mede mogelijk gemaakt door Hogshead Imports.

POPULAIR NIEUWS