Gall & Gall stunt met allerlei whisky aanbiedingen tijdens Wilde Whisky Dagen

Nieuws
maandag, 27 mei 2024 om 8:00
glen scotia dunnage barels
Bij Gall en Gall zijn de Wilde Whisky Dagen volop bezig. Verschillende flessen levenswater zijn tegen een aantrekkelijke prijs te vinden bij de slijter, maar dat is nog niet alles. De winkelketen gooit er namelijk nog een actie tegenaan, waarbij het loont om twee flessen te kopen.
De actie waar we het over hebben is de 2 voor 65 whisky aanbieding. Tijdens deze actie kun je maar liefst 41 verschillende whisky’s met flink wat voordeel kopen. De dranken komen overal vandaan, van Schotland en Ierland tot aan de Verenigde Staten en Japan. Er zijn zelfs een paar flessen uit Europese landen te vinden voor de liefhebbers.

Welke whisky's zijn er allemaal in de 2 voor 65 aanbieding?

Hieronder zetten we de whisky’s die meedoen met de actie op een rijtje. We hebben de dranken verdeeld over het type, zodat liefhebbers van een bepaalde drank snel hun favoriet kunnen vinden.
Single Malt whisky
Ierse whiskey
Blended whisky
Bourbons

Op is op en weg is pech

De actie bij Gall & Gall is op basis van de voorraad die het drankenbedrijf heeft. De vuistregel die de keten aanhoudt is 'op is op'. Het merendeel van de whisky's die in de aanbieding zijn in de 2 voor 65 deal, is op het moment van schrijven nog beschikbaar in de online winkel van Gall & Gall. Net als de Wilde Whisky Dagen loopt deze aanbieding nog tot 2 juni. Meer weten? Bekijk dan de website van Gall & Gall.
Whisky Image
Whisky
EUR29.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties