Dankzij deze Gall & Gall actie voor whisky maak je kans op gratis concert

Nieuws
dinsdag, 20 augustus 2024 om 19:30
jim beam black whiskey
Er zullen vast artiesten zijn die onder het genot van één of meerdere glazen creatiever zijn geworden met het maken van muziek. Hoe de vork ook in de steel steekt, feit is dat Gall & Gall een wedstrijd heeft lopen. We leggen je uit wat die inhoudt.
Wie de komende tijd een fles van het whiskeymerk Jim Beam koopt, maakt kans op tickets van een concert van de Nederlandse artiest Bizzey. Dit concert staat bekend als de Jim Beam Sessions, wat de afgelopen twee jaar heeft plaatsgevonden.
Het idee achter de Jim Beam Sessions is dat mensen dichter bij elkaar komen ‘als één grote familie’, zo is te lezen op de officiële website van Gall.

Hoe maak je kans op tickets?

Om kans te maken op kaarten voor de Jim Beam Sessions, moet je een van de volgende producten kopen (veelal likeuren en geen whiskey):

Spelregels actie Gall & Gall

Er zijn nogal wat voorwaarden verbonden aan de winactie van Gall. Uiteraard dienen mensen 18 jaar of ouder te zijn. De wedstrijd loopt tot en met 12 september middennacht. In totaal zijn er 50 x 2 kaarten te winnen. Op de officiële website staan de spelregels stuk voor stuk uitgelegd.
Het concert van Bizzey vindt plaats op 25 september.

Wie is Bizzey?

Bizzey is een Nederlandse hiphop artiest. Hij bracht in 2018 met Hardwell, Lil’Kleine en Chivv de single Ze willen mee uit. Het is ons onbekend wat de artiest specifiek met Jim Beam of whiskey heeft.
Wil je meer weten over het merk Jim Beam? Bekijk dan ons overzicht. Zo schreven we onlangs nog over een spook op de distilleerderij. Dat verzin je toch niet?
Aansteker Zippo Jim Beam Special Image
Aansteker Zippo Jim Beam Special
EUR54.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS