Waar komen Glenfiddich en Mr.André op 5 september mee?

Nieuws
dinsdag, 20 augustus 2024 om 16:00
glenfiddich x andre
De Glenfiddich Distillery heeft op haar Instagramaccount een vijftal stories gepost met daarin bijna letterlijk één rode lijn. De verhalen op het socialmedia account bevatten namelijk allemaal een rood mannetje van de beroemde graffiti artiest André Saraiva (Mr. André). Het is een duidelijke teaser voor een nieuwe samenwerking tussen het whiskymerk en de Franse artiest.
Glenfiddich is wel vaker een samenwerking met een artiest aangegaan. Dit keer slaat de stokerij uit de Speyside de handen ineen met André Saraiva, een wereldberoemde Franse graffiti artiest. De samenwerking tussen de twee wordt alvast geteaset door de distilleerderij.
De verhalen die Glenfiddich op haar Instagramaccount gepost heeft bestaan uit vijf delen, maar vormen één verhaal. Omdat verhalen op Instagram na een dag verdwijnen, kunnen we deze helaas niet delen, maar we vertellen hieronder wel wat er in de verhalen te zien is.

Dit vertelt de teaser van Glenfiddich x André

Dit verhaal begint in de eerste story met een vat, waarin het mannetje van Mr.André opduikt met een spuitbus. Het tweede filmpje is buiten opgenomen. Hierin duwt Mr. André een getekend vat van links naar rechts, alsof hij dat meeneemt.
In het derde filmpje van Glenfiddich is de distilleerderij Schotland verruild voor een shot van de Eiffeltoren in Parijs. Tussen twee gebouwen is op de voorgrond Mr. André weer te zien die het vat uit het vorige filmpje neerzet. Een filmpje later loopt het rode mannetje met de hoge hoed ergens in Zuidwest Frankrijk.
In de laatste story op Instagram is ineens een enorm wit blok in een wijngaard te zien. Op het blok staat het Glenfiddich logo met daarbij de tekst 'X André'. Het is een duidelijke verwijzing naar een samenwerking tussen de Schotse stokerij en André Saraiva.

Gelimiteerde Glenfiddich x André samenwerking wordt op 5 september onthuld

Op de zijkant van het blok is daarbij het rode mannetje nog één keer te zien met het vat. Naast het mannetje staat dat het om een limited edition gaat. Gezien de aard van de verhalen op Instagram lijkt het erop dat er een expressie aankomt die in Franse wijnvaten gezeten heeft.
Of het ook daadwerkelijk om een nieuwe whisky van Glenfiddich gaat en om wat voor whisky het gaat, is nog niet bekendgemaakt. Op 5 september belooft Glenfiddich meer te onthullen over deze samenwerking.
Wandbord - Glenfiddich Scotch Whisky - Gebolde Duitse Kwaliteit Image
Wandbord - Glenfiddich Scotch Whisky - Gebolde Duitse Kwaliteit
EUR17.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS