De Pay What You Like Tours bij Kingsbarns zijn er weer

Nieuws
door Monkey
donderdag, 18 januari 2024 om 9:00
kingsbarns falkland
De Kingsbarns Distillery in St. Andrews, Schotland heeft de unieke ‘Pay what you like tours’ teruggebracht nadat deze de afgelopen jaren succesvol bleek. Daarmee geeft de distilleerderij ook dit jaar weer iedereen de kans om te betalen wat hij of zij wil voor een rondleiding.

Wat is de Pay What You Like tour bij Kingsbarns?

De aanbieding bij de Kingsbarns Distillery loopt tot eind februari. In die periode vind elke dag om half een de Pay What You Like tour plaats. Deze rondleiding duurt een uur en in die tijd word je door de distilleerderij geleid, krijg je een introductie over Schotse whisky en een kijkje in de keuken van Kingsbarns.
Daarbij krijg je ook toegang tot de exhibitie van de stokerij en kom je uiteindelijk in de tasting room om Kingsbarns new make en twee single malts te proeven. Een daarvan is de Dream to Dram whisky. Deze whisky heeft in de afgelopen jaren meerdere prijzen gewonnen.
In principe is dit een normale tour, maar in plaats van de normale 14 pond betaal je nu helemaal niks. Althans, het ticket op de website kost nul pond. Als je bij de distilleerderij bent, mag je vervolgens zelf kiezen wat je afrekent. Dat kan 14 pond zijn, honderd pond of één pond.
Kingsbarns hoopt met deze actie in de rustige maanden wat meer mensen naar de distilleerderij te lokken. Daarnaast is het een ideale kans voor mensen die wat minder te besteden hebben om eens een distilleerderij te bezoeken.
Naast deze Pay What You Like Tour, biedt de Schotse distilleerderij nog meer rondleidingen aan. Zo is er een uitgebreide Dream to Dram tour van twee uur en is er een 19th hole tour waarbij je drie drams te proeven krijgt. Ook kun je bij de distilleerderij deelnemen aan verschillende tours die Darley’s Gin, de gin van Kingsbarns, aandoen.

POPULAIR NIEUWS