Deze bekende vliegtuigmaatschappij verkoopt whisky met 'pairing suggestions'

Nieuws
dinsdag, 14 mei 2024 om 16:00
jack daniels
Wie momenteel op vakantie gaat of nog gaat, reist misschien met vliegtuigmaatschappij Easyjet. Dit bedrijf verkoopt whisky in de lucht en wij vertellen je wat de opties zijn.
Het is de vraag of whisky als liquid gold over een paar jaaar nog altijd gebruikelijk is in vliegtuigen. Er zijn tal van incidenten geweest met dronken personen, waarbij er nu elders al maatregelen worden getroffen dat mensen bijvoorbeeld niet meer in beschonken toestand aan boord mogen. Iets wat je natuurlijk niet kunt aansporen als er wél drank te koop is.
Wandbord - Johnnie Walker - Metalen wandbord - Mancave - Mancave decoratie - Metalen borden - Metal sign - Bar decoratie - Tekst bord - Wandborden – Bar - Wand Decoratie - Metalen bord - UV bestend Image
Wandbord - Johnnie Walker - Metalen wandbord - Mancave - Mancave decoratie - Metalen borden - Metal sign - Bar decoratie - Tekst bord - Wandborden – Bar - Wand Decoratie - Metalen bord - UV bestend
EUR13.95
Op voorraad
Koop op bol.

Verwacht geen luxe

Voor alsnog is er bij de vliegtuigmaatschappij gewoon whisky te koop. Al zijn de opties zeer gelimiteerd. Het is niet dat je in een vliegtuig een mooie dram kunt krijgen van een onafhankelijke bottelaar of dat er sprake is van een optie uit het luxer segment.

Wat voor whisky verkoopt Easyjet?

Easyjet speelt op safe en verkoopt momenteel twee whisky's aan boord en geeft daar ook een omschrijving bij.

Pairing suggesties: whiskycocktails in de lucht

Beide glazen whisky worden te koop aangeboden voor zeven euro. Opvallend is dat bij beide merken een pairing suggestie wordt gedaan: Coca Cola en Sprite.
Ja ja, Easyjet stunt met wat (zeer) eenvoudige whiskycocktails. Die pairing suggestie is voor beide whisky's gelijk. De frisdranken moeten overigens wel apart bijbesteld worden, dus daarmee wordt het een hoog geprijsd drankje aan boord.
Zou jij het leuk vinden als er eens wat anders in de lucht zou worden aangeboden dan de usual suspects, los van of dit wel of niet rendabel zou zijn? We zijn benieuwd naar jullie mening. Laat het ons vooral weten in de comments hieronder.

POPULAIR NIEUWS