Deze distilleerderij viert monsterzege tijdens competitie en kondigt nieuwe whiskey aan

Nieuws
zaterdag, 03 augustus 2024 om 7:00
teeling crystal single malt whiskey
De Masters of Irish Whiskey competitie 2024 is voorbij. Hoewel er nog geen complete lijst met resultaten is, is er al wel een distilleerderij die onthult dat er meer dan tien medailles naar Dublin gaan: Teeling Whiskey Distillery is namelijk talloze keren bekroond.
De Teeling Whiskey Distillery heeft in een persbericht gemeld dat na zes gouden plakken tijdens de International Wine & Spirits Competition 2024 nog meer goud naar Dublin gaat. De stokerij heeft namelijk maar liefst 12 onderscheidingen gekregen tijdens de Masters of Irish Whiskey 2024.
Jack Teeling, oprichter en managing director bij de Teeling Whiskey Distillery, vertelt dat hij ongelooflijk trots is op het resultaat. Hij laat weten dat dit wederom het bewijs is dat de stokerij op het juiste pad is.
'Sinds 2012 hebben we ons gericht op het uitbreiden van het aanbod van Ierse whiskey's op de markt door nieuwe categorieën te creëren en het spectrum van smaken binnen de gevestigde categorieën uit te breiden.'

Welke Teeling whiskeys hebben prijzen tijdens de Masters of Irish Whiskey 2024 gewonnen?

Bij deze enorme stapel medailles zaten onderstaande expressies die een gouden plak wonnen:

Nog onaangekondigde Teeling whiskey in de prijzen gevallen

De Ierse distilleerderij heeft daarnaast voor een recente limited edition, de Teeling Crystal Single Malt, een Top Prize of Masters in de Premium Single Malt categorie ontvangen.
Als kers op de taart is nog een whiskey van de stokerij in Dublin bekroond met een Masters award.
Deze expressie is alleen nog niet uit de doeken gedaan. De distilleerderij gebruikt deze gelegenheid dan ook om alvast aan te kondigen dat er iets moois uit Dublin onderweg is.
Welke whiskey dat precies is, laat de stokerij nog even in het midden. Binnenkort wordt er meer bekendgemaakt.
The Túath Irish Whiskey Glass - Whiskyglas Image
The Túath Irish Whiskey Glass - Whiskyglas
EUR18.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS