Deze luxe bank wordt geleverd in een whiskykleur

Nieuws
donderdag, 07 maart 2024 om 16:00
bankstel
Je leest het goed: er is een whiskybank te koop. Wat is dat dan? Koop je dan een bank waarin een verborgen vakje zit om een paar flessen whisky in te stoppen?
Helaas niet. Was het maar zo’n feest. Maar toen we op internet speurden, ontdekten we deze de volgende bank: Chesterfield Vincent 3 zits button seat. Whisky antiek leer.

De kleur van goden

Het gaat hierbij dus om een Chesterfield bank in de goudachtige kleur zoals we whisky kennen en daarom is de bank vernoemd naar de godendrank.
Bol levert de volgende omschrijving: ‘De 3 zits bank heeft een vaste zitting met knopen en is gestoffeerd op zware koudschuim polyether basis. Geheel bekleed met handwish antiek rundleer in een aansprekende whiskykleur. Sierlijke overstekende armleggers met aan de voorzijde voorzien van siernagels. Het geheel staat op massieve profiel gedraaide houten poten.’

Wat kost een Chesterfield bank in een whiskykleur?

Voor zo’n bank, die overigens iets meer dan twee meter breed is, moet je wel flink in de buidel tasten. Want zo’n bank kost maar liefst 2998 euro.
Nu is dat voor een Chesterbank field an sich niet prijzig, want dit merk staat er om bekend een wat hoger prijskaartje te hebben én dat zo’n bank veel langer meegaat. Al zal niet iedereen anno 2024 het nog eens zijn met de keuze om een leren bankstel in huis te halen.
Die keuze laten we geheel aan de lezer. Je weet nu in ieder geval dat er zo’n bank in een whiskykleur te koop is.
Wie overigens Chesterfield banken in zijn whiskyspeciaakzaak heeft is Whisky en Whiskey in Zuidwolde. Daar is recent een nieuwe zaak geopend waar mensen rustig kunnen zitten en met een tablet in de hand kunnen kijken wat er allemaal in de winkel te koop is.

POPULAIR NIEUWS