Dit is hoe je Macallan whisky’s goedkoper op de kop kunt tikken

Nieuws
donderdag, 20 juni 2024 om 8:00
macallan harmony iii 0
Wil jij nog een mooie The Macallan whisky kopen? Ga je het EK groots vieren? Of heb je een bijzonder etentje dat eraan komt? The Macallan doet het altijd goed.
Topdrinks heeft een aantal mooie whisky’s van The Macallan in de aanbieding die we graag met jullie delen. Zoals je ongetwijfeld weet is het een luxemerk, wat betekent dat je er geen kunt vinden voor een paar tientjes. De goedkoopste in onze lijst is 71,95 euro.

Van honderd euro tot aan duizenden euro’s

Daar staat wel tegenover dat je whiskyflessen van The Macallan in allerlei varianten hebt, voor iets minder dan honderd euro tot aan duizenden euro’s. Topdrinks heeft momenteel een paar mooie aanbiedingen lopen.
Wat prettig is aan de online webshop is dat er ook regelmatig travel exclusives te vinden zijn, whisky’s die initieel alleen op vliegvelden verkocht werden.

Welke The Macallan whisky’s zijn er in de aanbieding?

We hebben de whisky’s die in de aanbieding zijn op chronologische volgorde gezet van prijs, van goedkoop naar een hogere prijs. De goedkoopste is 71,95 euro en de duurste 3995 euro.
Heb jij weleens een The Macallan whisky gedronken en wat is jouw absolute aanrader? Laat het ons vooral weten in de reacties hieronder. We zijn benieuwd!

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties