Dol op whisky en Schotland? Zo win je een trip naar Islay

Nieuws
dinsdag, 10 september 2024 om 17:00
laphroaig walk flag
De Laphroaig Distillery viert dit jaar de 30ste verjaardag van de Friends of Laproaig en dat is reden om eens goed uit te pakken. De stokerij heeft daarom iets leuks bedacht voor whiskyliefhebbers. Een loterij met een trip naar Islay als prijs.
Laphroaig heeft de wedstrijd speciaal voor leden van de Friends of Laphroaig programma in het leven geroepen. Via dit programma komen regelmatig leuke prijzen voorbij.
Dit keer is er een bijzondere prijs georganiseerd, ter ere van de dertigste verjaardag van de club: een geheel verzorgde reis naar Islay voor twee personen. Hieronder vind je meer details over de wedstrijd.

Wat kun je winnen bij de Laphroaig loterij?

  • Vluchten van Glasgow naar Islay
  • Twee overnachtingen in het Machrie Hotel
  • Ontbijt, lunch en diner op het eiland
  • Een privétour door de Laphroaig distilleerderij
  • Een aansluitende Laphroaig whiskyproeverij
  • Het huren van een taxi op Islay
  • Een onvergetelijke boottocht rond Islay

Zo maak je kans op de reis naar Islay

Om kans te maken op de whiskyprijs moeten whiskyliefhebbers aan een aantal voorwaarden voldoen. Je moet namelijk lid zijn van het Friends of Laphroaig programma en al een paar flessen van het whiskymerk in je bezit hebben.
Deze flessen zijn namelijk punten waard op je persoonlijke Friends of Laphroaig pagina. Met 50 punten kun je meedoen met deze wedstrijd (en eventuele andere wedstrijden die in de toekomst gehouden worden).
Meedoen kan tot en met 13 oktober via deze pagina. Daarna zal Laphroaig een winnaar van de reis naar Islay kiezen. Deze kan vervolgens zijn of haar prijs tot een jaar na de winst inlossen. De reis moet wel voor 12 december dit jaar geboekt worden.

Nog veel meer te vinden via Friends of Laphroaig

Het Friends of Laphroaig programma heeft nog veel meer beloningen voor whiskyliefhebbers. Zo kan iedereen met genoeg punten een stukje Schotse grond krijgen. Als er genoeg gespaard is, kan er ook een virtuele masterclass met verschillende Laphroaig expressies besteld worden.
In dit artikel benoemen we nog vijf dingen die je over Laphroaig moet weten.
The Legend of Laphroaig Image
The Legend of Laphroaig
EUR179
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS