Exclusief en smaakvol diner op komst voor Laphroaig whisky lovers

Nieuws
dinsdag, 02 juli 2024 om 16:00
laphroaig truck
Whisky- en culinaire liefhebbers opgelet: er komt een exclusief diner aan dat je niet wilt missen. In samenwerking met het beroemde whiskymerk Laphroaig opent chef Jamie van Heije binnenkort een tijdelijk pop-up restaurant in Fort Abcoude. Dit viergangen diner met zorgvuldig uitgekozen cocktail pairings belooft een ware smaaksensatie te worden.

Een culinaire reis naar Islay

Chef Jamie van Heije heeft zich laten inspireren door zijn reis naar Islay, de thuisbasis van Laphroaig. Hier heeft hij de essentie van Laphroaig ervaren en een spannend menu samengesteld waarin vuur, zout en turf samenkomen. Deze unieke combinatie vangt de ruige charme van het eiland perfect. Fort Abcoude, een rauw fort aan de rand van Amsterdam, is de ideale plek om dit te beleven.

Opening op 13 september 2024

Het pop-up restaurant in Fort Abcoude opent op 13 september 2024 haar deuren. Voor 119,95 euro per persoon krijg je een viergangenmenu met bijpassende Laphroaig drankjes. Deze bijzondere combinaties, samengesteld door merkambassadeur Lewis Thomson, zorgen voor een harmonieuze smaakbeleving.

Laphroaig cocktails van topklasse

Stel je voor: je steekt met het pontje de fortgracht over en komt aan in de wereld van Laphroaig. Een welkomstdrankje en bite staan klaar. Het fort vormt het perfecte decor voor deze ervaring. Onderweg en tijdens de avond kom je vuur, zout en turf tegen. De gerechten van Jamie, gecombineerd met de spannende Laphroaig cocktails, maken dit tot een unieke beleving.

Een sterk karakter

Laphroaig staat bekend als ’s werelds meest rijke en aromatische Islay single malt Scotch whisky, doordrenkt van traditie en ruige charme. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1815 biedt Laphroaig een unieke whisky ervaring. Wil je deze unieke ervaring meemaken? Voor 119,95 euro per persoon kun je een viergangen diner met Laphroaig pairings beleven. Boek snel online, want de plaatsen zijn beperkt.
The Legend of Laphroaig Image
The Legend of Laphroaig
EUR299.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS