Fans worden helemaal gek: verschijnt The Vampire Diaries season 9 of is het Brother's Bond?

Nieuws
vrijdag, 31 mei 2024 om 9:00
whiskyplop challenge
Ineens verscheen er twee dagen geleden op Instagram een bericht van Ian Somerhalder met de tekst ‘Season 9 wrap?’ Op een video staat hij samen met Paul Wesley die speelt dat hij dood op de grond ligt. Wat is er precies aan de hand én wat heeft dit met whisky te maken?
Ian Somerhalder en Paul Wesley zijn twee acteurs die samen wereldberoemd zijn geworden door de tiener tv-serie The Vampire Diaries. Van 2009 tot en met 2017 verschenen daarvan 8 seizoenen en dat is een wereldwijd succes geworden.
De serie gaat over twee vampierbroers die een relatie onderhouden met een meisje, dat een écht mens is. Je begrijpt het al: een hoop drama (en romantiek) vindt plaats tjidens deze driehoeksverhouding.

Tease naar The Vampire Diaries seizoen 9

Op één van de nieuwste video’s op Instagram zegt Somerhalder tegen Wesley dat het negende seizoen goed begint, nietwaar? En dan zegt hij: ‘Season 9, just wait’. Daarna draait de camera naar een paar mensen.
De post is door bijna anderhalf miljoen mensen geliked en er zijn bijna 25.000 reacties gekomen. Mensen worden helemaal gek. Zo schrijft iemand ‘Hey, don’t play with my feelings, seriously, I’m dying.’

Plottwist, levenswater veel belangrijker

Helaas gebeurt dat wel. Want daarna is een andere video online gekomen met de opname en wat die inhoudt. De twee acteurs doen namelijk alsof de opnames van The Vampire Diaries gestart zijn om daarna een overgang te maken naar.. real life én hun levenswater Brother’s Bond te tonen.
Somerhalder schrijft dan ook: ‘Sorry mensen, geen seizoen 9…’ maar wel dat Brother’s Bond in slechts vijftien minuten geleverd kan worden via een dienst. Hoewel sommigen teleurgesteld zijn door de grap en iemand zelfs schrijft ‘I hate you’, antwoordden anderen dat ze de zet goud waard vinden.
Brother’s Bond is een succes in de Verenigde Staten en de bourbon is ook in Canada verkrijgbaar. Europa moet nog wachten, dus ook Nederland.
Somerhalder is overigens in het weekend van 19 en 20 oktober aanwezig op Heroes Comic Con in Brussel.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties