Gall & Gall gooit allemaal alcoholvrije dranken in de aanbieding wegens Dry January

Nieuws
maandag, 01 januari 2024 om 9:00
whisky met ijs
De beste wensen allemaal! Hopelijk heeft iedereen een goede jaarwisseling beleefd. En dan is het tijd voor 2024. Januari wordt ook wel beschouwd als de Dry January maand. Gall & Gall profiteert hiervan mee en heeft een alcoholvrije whisky in de sale.
Er zijn meerdere mogelijkheden om alcoholvrije ‘whisky’ in januari te drinken. Dit hebben we uitgebreid uitgelicht in ons artikel: Welke alcoholvrije whisky’s zijn er allemaal te koop? We zetten bewust whisky tussen aanhalingstekens. Want je zou er een aparte discussie over kunnen voeren of je alcoholvrije whisky überhaupt whisky mag noemen.
Enfin, laten we daar niet op doorgaan. Je moet als alcoholdrinker wat als je het een maandje zonder wilt doen en toch een soort van whiskygevoel wil benaderen, of niet?
Gall & Gall heeft allemaal drankensoorten in de aanbieding van het merk Loft House. Mensen die een non alcoholische variant zoeken van spirits, zoals limoncello, rum, amaretto, gin en ook whisky, zijn bij dit merk aan het goede adres. De flessen die normaal 17,99 euro kosten, zijn nu in de aanbieding voor 9,99 per fles.

Welke smaken heeft Loft House allemaal?

Dit is hoe het eruit ziet
Normaal gesproken zijn er nog twee varianten te koop, waaronder wodka. Maar deze zijn al uitverkocht.

Zo smaakt de alcoholvrije whisky

Alle flessen hebben een andere geur, die de echte kleur van de spirit benadert. De fles van de whisky-variant is oranje. Qua omschrijving staat er het volgende bij: ‘Deze whisky-achtige spirit zit vol met aangename tonen van gemoute gerst, koekjes en typische kenmerken van vatrijping zoals vanille en houtkruiden. In de mond: zachte smaken van haver en kruiden zorgen voor een lange en complexe afdronk. Geniet van Loft House Isles Malt puur, met ijs of gemengd met ginger ale.’
Doe jij deze maand aan Dry January? Laat het ons vooral weten in de comments.
Heb je onze recensies al eens gelezen? Bekijk dan ons overzicht.
Foto: Pexels