Gall & Gall is jarig en strooit met prijzen waaronder een gratis whiskyreis naar Schotland

Nieuws
donderdag, 12 september 2024 om 7:00
johnnie walker taste glasses
Wil jij gratis naar Schotland en daar een bezoek brengen aan Johnnie Walker Princess Street en de Glenkinchie Distillery? Let dan op, want zo'n gratis reis valt momenteel te winnen bij Gall & Gall.
De bekende winkel Gall & Gall bestaat dit jaar 140 jaar en pakt groots uit om dit te vieren. De winkel verkoopt meer dan enkel whisky, dus er zijn allerlei acties gaande rondom diverse dranken.

Wat valt er te winnen?

Qua whisky is er dus een reis te winnen naar Schotland. Het gaat om een verzorgde trip voor 2 personen waarbij het volgende is inbegrepen:
  • Bezoek Johnnie Walker Princess Street Experience
  • Bezoek aan de Glenkinchie Distillery
  • Retourvlucht Schiphol - Edinburgh
  • 1 hotelovernachting
  • Eten en drinken
  • Transport van en naar de luchthaven en in Schotland

Hoe maak je kans om de whiskyreis te winnen?

De reis heeft een totaalwaarde van 1500 euro. Om kans te maken op deze reis dienen mensen in de periode van 9 tot en met 22 september één of meerdere flessen alcohol bij Gall & Gall te kopen. Dit mag online, maar ook in één van de fysieke winkels.
Daarna is het de bedoeling om een formulier in te vullen waarvoor de kassabon en het ordernummer nodig zijn. De details staan op deze pagina op een rij. Op 23 september worden de winnaar bekendgemaakt. 
Let op: Dit is dus géén winactie van ons (Whisky Monkeys) - we brengen enkel het nieuws. Onze prijsvragen vind je hier

Wanneer is Gall & Gall opgericht?

De winkel is in 1884 opgericht door Maria Gall. Zij opende haar zaak in Amsterdam en hanteerde het motto: 'Geen order te groot, geen order te klein, geen order te ver.'
Vanaf 1960 kregen alle Gall & Gall winkels deze naam op de gevels. Momenteel zijn er maar liefst 450 winkels in het land te vinden.
Pipette - Glas - Glencairn Crystal Scotland Image
Pipette - Glas - Glencairn Crystal Scotland
EUR19.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS