Gall & Gall lanceert actie voor Chivas Regal whiskyflessen

Nieuws
dinsdag, 19 september 2023 om 13:00
chivas regal extra
Als jij op zoek bent naar een goede een betaalbare Chivas Regal whisky, ben je deze dagen bij Gall & Gall aan het goede adres. Daar zijn meerdere Chivas flessen namelijk in de aanbieding.
Het gaat om vier flessen die in de aanbieding zijn:
  • Chivas Regal Extra 13 Years Oloroso Sherry Cask: nu 33,99 euro
  • Chivas Regal 12 Years: nu 25,99 euro
  • Chivas Regal XV: Nu 47,99 euro
  • Chivas Regal 18 Years: Nu 61,99 euro
Over de vijftien jaar oude whisky meldt de website het volgende: ‘De combinatie van deze lange rijping met een selectieve finish in cognacvaten resulteert in een werkelijk luxueuze en fluweelzachte afdronk. Met tonen van rijke sultanarozijnen en vleugjes warme kaneel is dit een melange om op te toosten.’

Uit het Pernod Ricard portfolio

Chivas Regal komt uit het portfolio van Pernod Ricard, waarvan Matt Don Griot de brand ambassador is. Eerder dit jaar hadden we een exclusief interview met hem. Daarin lees je onder meer hoe hij zijn vriendin getraind heeft om de godendrank te leren drinken.
Verder legt hij ook uit dat hij de leeftijd van whisky niet zo belangrijk vindt. Hierboven zie je ook bijvoorbeeld dat hoe ouder de whisky is, hoe duurder de drank is. Maar of dat per definitie een betere whisky met smaakprofiel oplevert is de vraag. Don Griot zegt daarover het volgende:
‘Ik wil mensen altijd meegeven: ga je niet blindstaren op leeftijd. Want leeftijd zegt niet per se iets over de kwaliteit van de whisky. Ik heb veel whisky’s gehad binnen hetzelfde merk, waarvan ik de jongere beter vond dan de oude. Het is persoonlijke smaak. Maar leeftijd betekent alleen dat de whisky meer invloeden van een vat meekrijgt, maar dat zegt niets over de kwaliteit van de whisky.’
Dat neemt niet weg dat er wat pareltjes te vinden zijn met een hogere leeftijd. En hoe kijk jij tegen leeftijd van whisky aan? Laat het ons weten in de comments.

POPULAIR NIEUWS