Gall & Gall stunt dit weekend met aantrekkelijke whisky deals

Nieuws
zaterdag, 29 juni 2024 om 8:00
talisker skye
Wie nog een betaalbare whisky zoekt, of misschien zelfs twee, kan dit weekend terecht bij Gall & Gall. De winkel heeft een actie lopen waarbij er twee flessen whisky voor 66 euro totaal aangeschaft kunnen worden.
Gall & Gall had onlangs nog allemaal whisky’s in de aanbieding uit het land van de rijzende zon. Vandaag en morgen is er nog een actie geldig met hoofdzakelijk Schotse drams.
Er staan flessen tussen het aanbod die normaal gesproken net iets boven de 40 euro kosten. Dus het is een goede deal om nu twee flessen voor 66 euro te kunnen kopen.

Wat houdt de Gall & Gall whisky actie in?

Dit zijn alle whisky’s die meedoen aan de 2 voor 66 euro actie:
Verder zijn er nog drie whisky's die tot de actie behoren, maar online uitverkocht zijn. Het is mogelijk dat deze whiskyflessen nog wel ergens in een winkel zelf te krijgen zijn. Het gaat om Nobushi, Glenfarclas 10 Years en Auchentoshan American Oak.
Welke uit bovenstaande lijst vind jij dé lekkerste whisky en kun je aanraden aan mensen? Laat het ons gerust weten in de comments.
Twee Schotten en heel veel whisky Image
Twee Schotten en heel veel whisky
EUR24.99
Op voorraad
Koop op bol.

Toffe prijzen winnen

Momenteel hebben we een paar leuke prijzen winnen. Zo maak je kans op een speldje met leuke quiz van Jack Daniel's (die quiz gaat overigens niet alleen over dit merk, sterker nog, bijna niet). En ook maak je kans op gratis tickets voor een festival.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties