Geen whisky maar sokken: Monkey Shoulder stunt in aanloop naar festivalseizoen

Nieuws
dinsdag, 21 mei 2024 om 16:00
monkey shoulder smoky monkey 1
We schreven het eerder al: het bekende whiskymerk Monkey Shoulder heeft kennelijk whiskysokken. In aanloop naar het festivalseizoen worden die sokken nu weggegeven bij aanschaf van een fles whisky.
Zoek je nog sokken én whisky om bijvoorbeeld mooie cocktails mee te maken voor als het weer wat warmer wordt? Dan heeft Monkey Shoulder nu een mooie actie. Bij aanschaf van een fles Monkey Shoulder zitten gratis witte sokken maar daarop het bekende logo.

Twee Monkey Shoulder expressies

In totaal zijn er twee flessen Monkey Shoulder om aan te schaffen:
Eerstgenoemde is de meest toegankelijke van de twee en ook de meest bekende. Smokey Monkey kwam pas later op de markt en is de geturfde variant van de Origin.
Beide whisky's zijn bij Topdrinks te koop. Het bedrijf geeft de volgende omschrijving van de tweede expressie: 'Door de toevoeging van rokerigheid heeft deze whisky een compleet smaakpallet. Het soepele, fruitige en romige van de Speyside blend in combinatie met het karakter van het turf.'

Geen whisky, maar sokken

Wil je liever geen Monkey Shoulder whisky of houd je niet van whiskycocktails of zoek je liever een complexere whisky, maar vind je bijvoorbeeld de sokken wel leuk? Dan kun je deze ook los kopen. Ze kosten 4,50 euro per stuk. Het betreft een samenwerking tussen Ofur en Monkey Shoulder.
500 cocktails Image
500 cocktails
EUR10.99
Op voorraad
Koop op bol.
Wie meer wil weten over de Monkey Shoulder: lees dan eens onze Whisky Names Explained om te ontdekken waar de naam van deze whisky vandaan komt of onze recensie. Daarin staat onder meer het volgende:
' Begin 2000 is Monkey Shoulder aan de slag gegaan met het team van William Grants om speciale Monkey Shoulder cocktailvarianten te maken. Zo zijn bijvoorbeeld de Monkey Jam Sour, een variatie op Whisky Sour, en de Monkey Colada, een Pina Colada met een Monkey-twist, ontstaan. '

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties