Glenfiddich onthult 2023 Limited Edition whisky’s

Nieuws
door Monkey
zondag, 08 oktober 2023 om 11:00
glenfiddich 15 giftset
Het whiskymerk Glenfiddich heeft een drietal speciale edities van bekende whisky’s onthuld onder de noemen A Gift to Spark Celebration. Het gaat om speciale Limited Edition verpakkingen met Glenfiddich whisky en een tof cadeau erbij.
A Gift To Spark Celebration: Glenfiddich en kunstenaar Santtu Mustonen hebben de handen ineen geslagen voor de Glenfiddich Limited Edition whisky’s voor 2023. De artiest heeft de iconische bottelingen van het merk voorzien van een gelimiteerde verpakking. Voor elk van de drie expressies is een speciale verpakking gemaakt.
Het basisontwerp van de premiumdozen van de whisky’s is daarbij hetzelfde gebleven, namelijk het symbolische hert waar Glenfiddich om bekend staat. Deze is in een patroon van felle kleuren op de verpakkingen gezet. De leeftijdsaanduidingen van de whisky’s staat daarbij op een donkerder gedeelte van de doos, vlak boven het ontwerp van Mustonen.

Wat zit er in de Glenfidich Limited Editions?

De Limited Edition 2023 whisky’s van Glenfiddich zijn in drie varianten te koop. Er is een doos met een 12 jaar oude, een 15 jaar oude en een 18 jaar oude Glenfiddich. Elke doos heeft naast de fles whisky een unieke heupfles met het design van de verpakking erop.
De Glenfiddich 12 Years Old is een romige whisky met zachte, milde smaken. Dit is een ideale whisky voor beginnende whiskydrinkers met wat fruitigheid en hints van eikenhout. De Glenfiddich 15 Years Old is wat kruidiger met tonen van kaneel, gember en marsepein.
De derde en laatste set is de Glenfiddich 18 Years Old whisky. Deze whisky is er een met wat meer fruittonen, waaronder gebakken appel en gedroogd fruit. Dit wordt gecombineerd met eikenhout en dadels. De whisky komt nog meer tot uiting als je er een druppen water bij doet.
De Glenfiddich Limited Edition 2023 sets zullen binnenkort te koop zijn bij verschillende locaties, net als afgelopen jaar. De kleurrijke dozen vormen een perfect cadeau voor de komende feestdagen.

POPULAIR NIEUWS