Het Haarlemse Whisky Event komt er aan met genoeg mooie dranken

Nieuws
donderdag, 21 maart 2024 om 16:00
beek whiskyfestival
Het whiskyfestivalseizoen is gezellig druk met diverse evenementen op de agenda. Over een paar weken staat er één op de agenda in Haarlem. Dit whiskyfestival is georganiseerd door Liquid Gold.
Liquid Gold is een een whisky speciaalzaak in Haarlem. Het gebeurt vaker dat slijters hun eigen whiskyfestival hebben. Dit is alweer de negende editie van Haarlemse Whisky Event.

Wanneer vindt het festival in Haarlem plaats?

Het gaat om een festival in Haarlem dat voor de negende keer plaatsvindt. Er zijn twee sessies om te boeken:
  • Vrijdagavond 5 april van 19:30 uur tot 22:30 uur.
  • Zaterdagavond 6 april van 19:30 uur tot 22:30 uur.
Er zijn standhouders aanwezig die met mooie drams komen. Zo is onder andere Jan Beek aanwezig met de verschillende dranken van Beek Spirits. Hij heeft er zin in en laat in een exclusieve reactie met Whisky Monkeys het volgende weten: 'Haarlem is een klein en knus festival waar er tijd is voor een gesprek met de man of vrouw achter de tafel. Er staan wat verrassende flessen, er is wat te happen en het aanbod is groot genoeg voor een leuke sessie. Ik neem genoeg mee om lekker lang aan de tafel te blijven hangen.'
Andere standhouders die aanwezig zijn Van Wees, Zuidam en Go4weinandmore. Er valt dus genoeg van het beroemde levenswater te proeven. Het evenement vindt plaats in de Nieuwe Kerk in Haarlem.

Waar zijn de tickets te koop?

Tickets zijn te koop via de officiële pagina van het whiskyfestival of in de winkel (Liquid Gold) zelf. Per kaartje betaal je 35 euro, waarna sommige whisky's gratis zijn. Voor de meer luxe whisky's kan het zijn dat je bij moet betalen.

Meer leuke festivals op komst

Wil je overige data weten van festivals? We hebben ook een kalender met daarop alle whiskyfestivals in Nederland en België voor je klaar staan.