Het Haarlemse Whisky Event komt er aan met genoeg mooie dranken

Nieuws
donderdag, 21 maart 2024 om 16:00
beek whiskyfestival
Het whiskyfestivalseizoen is gezellig druk met diverse evenementen op de agenda. Over een paar weken staat er één op de agenda in Haarlem, georganiseerd door Liquid Gold.
Liquid Gold is een een speciaalzaak in Haarlem. Het gebeurt vaker dat slijters hun eigen whiskyfestival hebben. Dit is alweer de negende editie van Haarlemse Whisky Event.

Wanneer vindt het festival in Haarlem plaats?

Het gaat om een festival in Haarlem dat voor de negende keer plaatsvindt. Er zijn twee sessies om te boeken:
  • Vrijdagavond 5 april van 19:30uur tot 22:30uur.
  • Zaterdagavond 6 april van 19:30uur tot 22:30 uur.
Er zijn standhouders aanwezig die met mooie drams komen. Zo is onder andere Jan Beek aanwezig. Hij heeft er zin in en laat in een exclusieve reactie met Whisky Monkeys het volgende weten: 'Haarlem is een klein knus festival waar er tijd is voor een gesprek met de man of vrouw achter de tafel. Er staan wat verrassende flessen, er is wat te happen en het aanbod is groot genoeg voor een leuke sessie. Ik neem genoeg mee om lekker lang aan de tafel te blijven hangen.'
Andere standhouders die aanwezig zijn Van Wees, Zuidam en Go4weinandmore. Er valt dus genoeg te proeven. Het evenement vindt plaats in de Nieuwe Kerk in Haarlem.

Waar zijn tickets te koop?

Tickets zijn te koop via de officiële pagina of in de winkel (Liquid Gold) zelf. Ze kosten 35 euro per stuk.

Meer leuke festivals op komst

Wil je overige data weten van festivals? Bekijk dan eens onze kalender voor Nederland en België.
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS