Doe jij ook mee met de whisky plop challenge? #whiskyplop

Nieuws
dinsdag, 16 januari 2024 om 13:00
whiskyplop challenge
Wie geïnteresseerd is in whisky en mensen met whisky-accounts volgt op Instagram, kan het zijn opgevallen dat ineens afgelopen weekend de timeline vol stond met mensen die hun flessen aan het ploppen waren. Dit komt door een idee van influencer Dalwinnie8.
Dalwinnie8, in het dagelijkse leven gewoon Jan, heeft flink wat volgers op Instagram en daarmee redelijk wat invloed. Waar normaal gesproken zijn Instagram-feed vol staat met foto’s waar hij een fles whisky in de hand heeft, besloot hij de stoute schoenen aan te trekken en van zichzelf een video op te nemen.

Mensen uitgedaagd om fles te laten ploppen

Zo schreef hij drie dagen geleden: ‘Dit is eng en vreemd.’ Daarna verscheen zaterdag een video waarbij hij uitlegt dat er altijd een typisch ‘plop’ geluid komt kijken zodra iemand een fles whisky opent. Hierop daagt hij mensen uit om zelf voor de camera te gaan staan en ook een whiskyfles te laten ploppen.

Gezichten in beeld met #whiskyplop

‘Het idee erachter is dat we een gezicht zien en een whisky waar je van houdt en zodat we kunnen lachen om je.’ Jan neemt het allemaal niet te serieus en juist dat werkt aanstekelijk. Want veel mensen voelen zich geroepen om mee te doen aan #whiskyplop.
En wij? Natuurlijk deden ook wij een duit in het zakje, met een fles Japanse whisky, om precies te zijn Hibiki, en kunnen we de actie enorm waarderen. Zie hier het resultaat.
Wil jij ook meedoen aan #whiskyplop? Dan weet je dus nu wat je moet doen. Maak een filmpje van jezelf, plop de fles en deel dit met de juiste hashtag op Instagram.
Ondertussen kun je natuurlijk ook even op deze hashtag zoeken om te kijken wat andere mensen al gedaan hebben. Het levert hartstikke gezellige beelden op.
Tot zover. Plop it like it’s hotttttttt?
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS