Unieke whisky ervaring: bezoek deze SpeakEasy bar in Nederland

Best of
zondag, 07 januari 2024 om 7:30
dr watsons
Stap binnen in de magische wereld van whisky bij Doctor Watson's en laat je zintuigen ontwaken tijdens een exclusieve proeverij in onze authentieke SpeakEasy bar. Whisky, ook wel bekend als 'levenswater,' wordt hier meer dan een drank; het is een reis door de tijd en smaken die de ziel beroeren. Ontdek de diepgang en rijkdom van deze tijdloze sterke drank in een sfeervolle omgeving die doordrenkt is van historie.

Wat maakt onze proeverij uniek?

Internationale Verwennerij: Neem plaats en proef zes zorgvuldig geselecteerde Single Malt Whisky's uit verschillende landen. Laat je meevoeren op een reis langs de wereldkaart van whisky, waarbij elke slok een uniek verhaal vertelt en je meeneemt naar de kern van de distilleerderijen.
Culinair Genot: Laat je smaakpapillen verwennen met een selectie van heerlijke kleine tapas en antipasti-hapjes. Deze culinaire begeleiders zijn met zorg gekozen om perfect te harmoniëren met de complexe smaken van de whisky's, waardoor een symfonie van smaken ontstaat die je smaakbeleving naar ongekende hoogten tilt. 
Whisky Wijsheid: Laat onze ervaren whiskykenner je begeleiden en onderdompelen in de fascinerende wereld van whisky. Leer over de invloed van het klimaat op de whiskyrijping, het delicate distillatieproces en ontdek de subtiele nuances die elke fles uniek maken. Deze proeverij is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen maar ook voor je nieuwsgierigheid.

Wat krijg je bij ons arrangement?

  • Proeverij: Ontdek zes verschillende whisky's die je smaakpapillen uitdagen en verrijken. Van rokerige Schotse distillaties tot de verfijnde tonen van Ierse ambacht, elk glas biedt een avontuur op zich.
  • Culinaire Verwennerij: Geniet van kleine tapas en antipasti-hapjes die de smaakervaring compleet maken, met aandacht voor het creëren van een harmonie tussen de whisky en de gerechten.
  • Begeleiding en Uitleg: Onze whiskykenner deelt niet alleen zijn kennis maar ook zijn passie tijdens de proeverij. Leer meer over de geschiedenis, het vakmanschap en de verhalen achter elke druppel.

Praktische details

  • Duur: Neem de tijd; onze proeverij strekt zich uit over 2 uur vol puur genot en ontdekking.
  • Prijs: Geniet van de whisky's voor slechts €32,50 per persoon, inclusief BTW. (Minimaal 8 personen per reservering. Hapjes zijn tegen een meerprijs)
Doctor Watson's Whiskey Proeverij biedt niet alleen een moment van ontspanning maar een diepgaande ervaring voor de ware whiskyliefhebber. Reserveer nu en dompel jezelf onder in een avond van gezelligheid, kennis en genot. Cheers op het goede leven!
Dit artikel is in samenwerking met Doctor Watson's
Lees ook eens welke festivals er op de planning staan.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties