Is dating app Tinder betrouwbaar? Deze whisky date liep compleet uit de hand, vrouw krijgt celstraf én boete

Nieuws
donderdag, 14 maart 2024 om 7:30
oude whiskyflessen
In België is er iets opvallends gebeurd. Daar liep een Tindermatch compleet uit de hand en is er bij iemand gestolen van zijn geliefde whiskyverzameling.

Update

De vrouw die de man na een date op Tinder bestolen heeft van whisky is veroordeeld tot 3 maanden cel, zo meldt Het Nieuwsblad. Ook heeft ze een boete gekregen van 800 euro.  
Oorspronkelijk bericht
Op Het Nieuwsblad is te lezen hoe Prescilla L en een man uit Desselgem via de dating app Tinder aan de praat raakten. Al snel ging dit gesprek over de godendrank. De man uit Desselgem bleek een connaisseur te zijn en een whiskyverzameling in huis te hebben. Dat triggerde Precilla L.

Als sneeuw voor de zon verdwenen

De man nodigde de vrouw uit voor een date: een privé whiskytasting bij hem thuis. Die avond hebben de twee het bed met elkaar gedeeld en de vrouw is blijven slapen. Toen de man wakker werd was ze als sneeuw voor de zon verdwenen.

Whisky ter waarde van meer dan duizend euro

Niet alleen was Precilla L verdwenen, ook twee geliefde whiskyflessen van de man waren nergens te vinden. De advocaat van de man laat weten: ‘Daarbij een veertig jaar oude fles waarvan de waarde geschat wordt op minstens 1.107,64 euro.’
Al snel werd één van de twee whiskyflessen op een tweedehandssite verkocht voor 500 euro, waardoor het vertrouwen van de man in de mens nu gezakt is naar het dieptepunt.

Celstraf en boete geëist 

Er is inmiddels een rechtszaak aangespannen. Het Openbaar Ministerie eist drie maanden celstraf en een boete van 800 euro. De vrouw is niet op komen dagen tijdens de zitting en heeft een andere kijk op het hele gebeuren. Zij vindt dat ze recht had op de flessen whisky omdat er niet betaald zou zijn voor een seksdate. Het is overigens niet bekend welke twee whiskyflessen er precies gestolen zijn.
Op 13 maart wordt er een uitspraak gedaan van dit opvallende verhaal.
Wil je meer weten wat we geschreven hebben over whisky-diefstal? Bekijk dan dit overzicht. Er gebeuren soms de meest vreemde dingen.
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 14 maart 2024.
Dit bericht is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS