Kalkwijck Distillers komt met meer nieuwe workshops

Nieuws
maandag, 14 augustus 2023 om 11:00
kalkwijck distillers 1
Houd jij van whisky in de breedste zin van het woord? Dus houd jij bijvoorbeeld naast de drank zelf ook van (whisky)cocktails of van een sigaar roken bij de godendrank? Dan ben je bij Kalkwijck Distillers aan het goede adres. Er komen meer workshops aan.
Kalkwijck Distillers is een Nederlandse distilleerderij gevestigd in Vroomshoop (Twente). Dit bedrijf maakt allerlei dranken, waaronder whisky’s.
En daarbij wordt er de laatste tijd volop ingezet om workshops aan te bieden aan mensen om zo kennis te kunnen laten maken met onder meer deze godendrank.

Sigarenworkshop op 10 november

Zo vindt er binnenkort een cocktailworkshop aan en tevens vindt er op 10 november een sigarenworkshop plaats. De planning van deze avond is als volgt:
  • Tijd: 19.30-23.00 uur 
  • Welkom met koffie, thee en lekkers 
  • Workshop sigaren maken 2,5 uur 
  • Begeleid met Eastmoor whisky (mensen die niet van whisky houden kunnen ook andere dranken proeven)
  • Kijkje in de distilleerderij 
  • Met bijpassende borrelplank
Deze workshop is inmiddels volgeboekt (net als die van de cocktails) en er is een wachtlijst aangemaakt.

Nog twee workshops onderweg

Niet getreurd, want er zijn nog meer workshops onderweg. Deze zijn nog niet officieel aangekondigd, maar Christian Broekhuizen, mede-eigenaar van Kalkwijck Distillers, laat in een reactie aan Whisky Monkeys weten dat er momenteel nagedacht wordt over nog twee thema’s om dus nog twee workshops te kunnen organiseren.

De whisky’s van Kalkwijck Distillers

Kalkwijck Distillers bracht dit jaar vier whisky’s op de markt. Dit is het overzicht:
·        Higgledy Piggledy Grain
·        Higgledy Piggledy Corn
·        Higgledy Piggledy Rye
·        Eastmoor Batch No.9
Deze dranken kunnen besteld worden via de webshop op de officiële website van Kalkwijck Distillers. Een Higgledy Piggledy heb je al te pakken voor vier tientjes. Als je de hele trilogie bestelt, kost je dat 115 euro. En de Eastmoor Batch No.9 koop je voor 64,95 euro. Meer weten over Kalkwijck Distillers? Lees dan ons interview dat we eerder dit jaar hadden.

POPULAIR NIEUWS