Kentucky whiskeymerk Woodford Reserve komt met een gratis e-book

Nieuws
door Monkey
donderdag, 03 augustus 2023 om 17:00
woodford ebook
Het is vakantietijd en dat betekent lekker luieren op je strandbedje. misschien zelfs met een cocktail en een boek. Voor dat laatste heeft Woodford Reserve nu iets moois, want de Amerikaanse distilleerderij heeft lezen, mode en whiskey gecombineerd in één digitaal whiskeyboek.
Afgelopen woensdag is het whiskeyboek ‘The Spirits of Style’ van Woodford Reserve onthuld en online op de website gezet. Het gaat om een lifestyle e-book dat samen met de Nigeriaanse filmmaker en fotograaf Joshua Kissi is gemaakt. Het boek gaat om drie onderwerpen: cocktails, lifestyle en de Woodford distilleerderij.
Elizabeth McCall, meesterdistilleerder van Woodford Distillery, meldt dat ze het geweldig vindt hoe het boek verschillende werelden bij elkaar brengt. In dit geval mode en bourbon: ‘De twee lijken meer op elkaar dan dat ze verschillen, mode gaat verder dan wat je ziet en whisky gaat verder dan wat je proeft’, aldus McCall.
Het Woodford Distillery e-book ‘The Spirit of Style’ kan hier gratis worden gedownload.

Wat vind je in het gratis boek van Woodford Reserve?

Het gratis e-book is 104 pagina’s dik en gaat dieper in op de verschillende onderwerpen. Zo vind je meer informatie over de geschiedenis van Woodford Reserve als distilleerderij en de werkwijze. Daarnaast is er een interview met McCall en Kissi en vind je een korte instructie over hoe je whiskey moet proeven.
Ook vind je een heel aantal cocktails die je zelf kunt maken. Denk klassiekers als de Manhattan en de Old Fashioned, maar ook onbekendere recepten zoals de Chocolate Nog, de Buck en de French 170. Natuurlijk zijn alle cocktailrecepten gemaakt met Woodford Reserve als whiskey.
Steeds meer whiskymerken combineren whisky met iets anders. Zo startte Ballantine's onlangs een samenwerking met Wu Tang Clan rapper RZA en ging Jameson aan de slag met Dickies.
Foto: Woodford Distillery

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties