Kijktip: Santing beer and Spirit barrels te zien in het tv-programma De Barometer

Nieuws
zondag, 12 februari 2023 om 11:00
sainting beer spirit barrels
Santing beer and Spirit barrels is vanavond om half zes te zien in het tv-programma De Barometer. Dit is een programma op RTLZ dat succesverhalen brengt over de ondernemerswereld. Vandaag is het dus tijd voor Santing beer and Spirit barrels.

Kom meer te weten over vaten

De aankondiging is te lezen op het officiële Facebook-account van Santing beer and Spirit barrels (dank Stichting Dutch Whiskyteers voor het delen!). Santing beer and Spirit barrels zit gevestigd in De Wijk en is een leverancier voor houten vaten die bedoeld zijn voor het rijpen van drank.
Op haar eigen website is het volgende te lezen: ‘Santing Beer & Spirit Barrels heeft verschillende vaten van een constante en hoge kwaliteit. Wij bieden een volledig assortiment van recent geleegde gebruikte vaten. De vaten zijn volledig nagekeken en 100% dicht. De vaten kunnen direct gebruikt worden door de distilleerderij en bierindustrie.’

Herhalingen van Santing beer and Spirit barrels op tv

Om half zes vanavond komen we ongetwijfeld meer te weten over dit Nederlandse bedrijf en weten we wat er nog meer in het vat zit. Voor degenen die vanavond niet kunnen kijken, komen er ook nog herhalingen. Dit is het schema van de herhalingen:
  • Aanstaande dinsdag om half acht ’s ochtends
  • Aanstaande woensdag om half vijf ’s middags
  • Aanstaande vrijdag om half elf ’s ochtends
Het programma wordt gepresenteerd door Liselotte de Groot, waarbij aan de hand van een eigen analyse ‘de barometer’ bedrijven worden geanalyseerd.

Stichting Dutch Whiskyteers

Stichting Dutch Whiskyteers doet haar best om ook positieve aandacht te schenken aan Santing beer and Spirit barrels en is daarnaast bezig om diverse (kleine) Nederlandse distilleerderijen op de kaart te zetten. Daarvoor reist het tweetal het hele land af naar diverse whiskyfestivals. Eind maart heeft de stichting een primeur met een silent whiskytasting in Groningen.
Foto: aangeleverd door Santing beer and Spirit barrels