Koop nu een whiskyboek en ontvang het Boekenweekgeschenk gratis

Nieuws
woensdag, 20 maart 2024 om 8:00
whiskyboek cocktail
Het is Boekenweek. Weet je wat dat betekent? Dat we een gratis boek kunnen krijgen bij een bestelling, namelijk het Boekenweekgeschenk. Dus wellicht is dit wel dé week om een whiskyboek aan te schaffen.
De Boekenweek is in 1932 in het leven geroepen om boeken te promoten en dus lezen onder het volk. De Boekenweek is begin van deze week ingegaan en loopt nog de hele week door. Iedereen die in deze week een boek koopt, krijgt daarbij het boek Gezinsverpakking. Dit boek is geschreven door de familie Chabot.

Gratis boekenweekgeschenk

Het is voor het eerst dat het boekenweekgeschenk door zes personen wordt geschreven. Het gaat om Bart Chabot, de vader en zijn schrijvende zonen: Sebastiaan, Maurtis en Splinter.

Tips voor whiskyboeken

Als we gaan kijken naar whiskyboeken zijn er weer wat nieuwe boeken op komst. Zo berichten we laatst al dat er een boek aankomt voor makers, namelijk Whisky Science. Maar er zijn nog een paar boeken die eraan komen:
Genoeg leuks dus om je kennis mee op te spijkeren of gewoon meer te lezen over je favoriete hobby.

Meteen met je neus in de boeken

Als je liever meteen een boek wilt lezen dat al beschikbaar is, hebben we een paar andere tips
Lees ook eens onze recensie over whisky. Dat kan via deze pagina.

Poll

Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS