Label van Turntable Collaboration Drop whisky heeft verborgen feature

Nieuws
donderdag, 15 februari 2024 om 13:00
turntable starward collaboration drop 01 review3
Turntable Spirits heeft nog niet lang geleden zijn eerste Collaboration Drop whisky uitgebracht. De whisky is in samenwerking met Starward uitgebracht en heeft een bijzonder label gekregen. Er is namelijk een bijzondere eigenschap aanwezig op de whiskyfles.
Turntable Blending House heeft voor de verpakking en het label gekozen voor een redelijk unieke afbeelding. De doos bevat namelijk een sterrenhemel die vanuit twee perspectieven is gemaakt. Het ene perspectief is vanuit het noordelijke halfrond gemaakt en het andere vanuit het zuidelijke halfrond.
Op de verpakking zijn ook coördinaten te zien die in Google Maps ingevoerd kunnen worden. De ene verwijst daarbij naar naar Glasgow en de ander komt uit in Melbourne. Op het label van de fles whisky is dezelfde afbeelding te zien met daarop groot de letters 'Turntable' en daaronder 'Collaboration Drop with Starward'.
Hier is de unieke feature te vinden, maar alleen als je het licht uit doet. Het label is namelijk met glow in the dark inkt bewerkt, waardoor deze letters (en een deel van het sterrenstelsel) oplichten zodra jij de verlichting uit doet.

Turntable Collaboration Drop whisky niet de enige met dit effect

De Turntable Collaboration Drop 01: Starward whisky is met dit label redelijk uniek in zijn soort. Er zijn namelijk niet veel anderen die dit al gedaan hebben. Maar als je even zoekt, vind je er wel een paar.
Eerder bracht het Ierse whiskeymerk Dunville’s Irish Whiskey een speciale limited edition whisky uit ter gelegenheid van de videogame Dead Island 2. Bij deze fles licht onder andere de schedel op het label op als het licht uit gaat.
Verder is ook een paar expressies van het whiskeymerk Smoke Wagon met een glow in the dark label gespot. Dit zijn de speciale Halloween whiskeys die het bourbonmerk jaarlijks uitbrengt. Bij deze flessen lichten bijvoorbeeld een schedel, skeletten en de merknaam op in het donker.

POPULAIR NIEUWS