Nieuw boek over cocktails op komst: Agatha Whiskey

Nieuws
vrijdag, 07 juli 2023 om 13:00
willmsmanhattancocktailwhisky
Wie denkt dat het seizoen voor whisky over is, heeft het mis. Want als het wat warmer is of beter gezegd wordt, is dat het perfecte moment om van een cocktail te genieten. Een whiskycocktail welteverstaan. En er is goed nieuws, want er is een nieuw cocktailboek op komst.
Het boek dat eraan komt heet Agatha Whiskey en draagt de subtitel ’50 cocktails to celebrate the bestselling novelist of all time’. De titel windt er dus geen doekjes om, dit gaat om cocktails. Het boek is geschreven door Colleen Mullaney en de foto’s zijn gemaakt door Jack Deutsch.

Waar kan ik Agatha Whiskey kopen?

Agatha Whiskey is vanaf 19 september te koop en kan nu alvast gepre-orderd worden bij bol.com. De prijs van het boek bedraagt 14,53 euro.

Bekende naam

Nu denk je misschien Agatha, die naam komt me bekend voor. Op bol.com wordt de naam nog even uitgelegd bij de omschrijving van het boek:
'Een viering van Agatha Christie's tijdloze moordmysteries, moordende korte verhalen, spannende toneelstukken en ongeëvenaarde personages - met cocktails die zo verleidelijk lekker zijn dat het wel een misdaad moet zijn.'
Agatha Christie is namelijk een misdaadauteur waarvan miljarden boeken zijn verkocht. Verder staat er in de omschrijving het volgende:
'Er is een plotwending voor iedereen met vijftig spannende drankjes, zoals een zak vol rosé, orient espresso martini en daiquiri op de Nijl. Er zijn ook detective-drinkspellen om het hele gezelschap op het goede spoor te krijgen, misschien nippend tot er geen meer waren, en mocktails voor degenen die ervoor kiezen om een eindeloze nacht achterwege te laten.’
Dat doet vermoeden dat het boel dus niet alleen over cocktails met whisky gaat. Wel komen er dus ook mocktails in voor, wat ideaal is voor mensen die daarna nog moeten rijden.
Lees ook ons interview met Adam Wall, die meer weet te vertellen over cocktails.

POPULAIR NIEUWS