Live tasting winnen met Ian Somerhalder? Brother's Bond betreedt Europese markt

Nieuws
zondag, 23 juni 2024 om 7:00
brothers bond 1
We roepen het al anderhalf jaar: de bourbon van de acteurs Ian Somerhalder en Paul Wesley is er één om in de gaten te houden. Het levenswater verscheen eerst in de Verenigde Staten, toen in Canada en nu is het sinds een half uur officieel: Europa is aan de beurt. Zo deelt Somerhalder op zijn Instagram-pagina.
Ian Somerhalder heeft iets meer dan een half uur geleden op zijn officiële Instagram-pagina geplaatst dat Brothers Bond naar Europa komt. Het levenswater dat hij samen met Wesley bedacht, is te pre-orderen in de volgende landen: Het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Nederland, Duitsland, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Italië en Spanje.

Waar kan Brother's Bond voor Nederlanders besteld worden?

Daarmee wordt het portfolio van de heren, die met elkaar beroemdheid vergaarden als 'broers' in de tv-serie The Vampire Diaries, flink uitgebreid. De de straight bourbon whiskey kan nu via de officiële website vooruit besteld worden. De prijs bedraagt 52,33 euro voor de drank zelf en de verzendkosten zijn 9,99 euro. Deze bourbon is sinds de release een paar jaar geleden al meerdere keren in de prijzen gevallen.
Het is nog onduidelijk wat de officiële datum is van het merk voor ons land.

Live tasting winnen met Ian Somerhalder

Ter promotie, zegt Somerhalder in de video die hij voor Instagram heeft opgenomen, wordt er een live tasting weggeven met hemzelf. Dus iedereen die de whiskey vooruit bestelt, maakt kans op een gratis live tasting. Nu denk je wellicht live als in Somerhalder in het echt ontmoeten. Nee, het gaat om een virtuele tasting, wat vaker gebeurt in de whisky-industrie.
Whisky Monkeys nam laatst nog deel aan zo'n virtuele tasting van het Deense merk Thy.

Hoe zijn de reacties?

De fanbase van Somerhalder reageert enorm blij. Al zijn sommige reacties zeer opvallend en hebben die weinig met whiskey te maken. Zo post iemand: 'I wanna marry you'. Weer een ander reageert met 'Damon', de rol die hij vertolkte in The Vampire Diaries. Anderen zeggen alvast een fles besteld te hebben.
Onlangs haalden Somerhalder en Wesley nog een bijzondere stunt uit toen ze net deden alsof ze een nieuwe aflevering van The Vampire Diaries aan het opnemen waren, maar dat was niet het geval. Het was een promotievideo voor, je raadt het al, Brother's Bond.
Kijk jij uit naar deze bourbon? Laat het ons vooral weten in de comments.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties