Dit zijn de winnaars van het unieke whiskyglas van Aurora Spirit Distillery

Rubrieken
door Monkey
zaterdag, 22 juni 2024 om 16:00
aurora whisky tastingglas
Onlangs maakte je kans om een uniek whiskyglas van Aurora Spirit Distillery, de meest noordelijke distilleerderij ter wereld, te winnen. Het is nu tijd om de winnaars van de glazen bekend te maken.
In samenwerking met Hogshead Imports en Aurora Spirit Distillery in Noorwegen mochten wij een toffe prijsvraag organiseren, waarbij we jullie kennis van whisky en de Noorse mythologie op de proef stelden.
De vraag die beantwoord moest worden ging namelijk over allebei deze onderwerpen. Aurora Spirit Distillery heeft namelijk een hele whiskyreeks gebaseerd op werelden uit de Noorse mythologie. De reeks heet Bivrost en bevat in totaal negen expressies.
Onze vraag ging over de hekkensluiter van de reeks luidde als volgt: ‘Op welke plek is de Bivrost Midgard single malt whisky gebaseerd?’
Bij het goed beantwoorden van die vraag én een reactie op een artikel op de website achterlaten, maakte je kans om te winnen.

Wat was het juiste antwoord op de prijsvraag?

Het goede antwoord op de vraag was onder andere te lezen in ons nieuwsbericht over de laatste expressie van de reeks. Hieronder lees je het goede antwoord:
‘In de verhalen ligt het domein van de mens tussen de Aesir en de reuzen en is het een beschut gebied in het hart van alle scheppingen. Zo is Midgar omringd door een ondoordringbare zee waarin de zeeslang Jörmungandr leeft.'
Midgard is dus de wereld waar de mensheid leeft in de Noorse mythologie. De mensen die dat antwoord goed hebben, mogen zichzelf in elk geval een schouderklopje geven, maar wie hebben de prijsvraag gewonnen?

Wie winnen de twee unieke whisky glazen van Bivrost?

Dit zijn de twee winnaars geworden:
  • Elles (gereageerd op de website)
  • Jasper (gereageerd op de website)
Van harte gefeliciteerd met jullie prijs. Als jullie je adres doorgeven via [email protected], dan zorgen wij dat dit terecht komt bij Hogshead Imports.

Meer weten over Aurora Spirits Distillery?

Wil je meer weten over de Bivrost whiskyreeks en over de Aurora Spirits Distillery? Wij hebben onlangs een Distilleerderij Donderdag over de stokerij in Noorwegen geschreven.
Houd verder regelmatig onze prijsvraag-pagina in de gaten voor meer toffe acties! Morgen verschijnt er namelijk weer een nieuwe prijsvraag online. 

POPULAIR NIEUWS