Met de aanbieding van dit whiskyboek kom je meer te weten over godendrank

Nieuws
woensdag, 13 december 2023 om 17:00
man leest boek
Zoek je nog een mooi cadeau voor iemand en wil je iets leuks onder de kerstboom liggen? Dat kan zomaar met een goed whiskyboek. Momenteel is het boek Het Whiskyboek Alles wat je nog niet wist over the water of life in de aanbieding.
Het boek Het Whiskyboek Alles wat je nog niet wist over the water of life is geschreven door Fernand Dacquin en kwam uit in 2020. Dit jaar bracht Dacquin een nieuw whiskyboek uit: Uitzonderlijke whisky’s 40 flessen met een sterk verhaal.

'De hoofdstukken zijn kort'

Wij schreven recensies over beide boeken. Zo schreven wij over Het Whiskyboek onder meer het volgende: ‘ De hoofdstukken zijn kort en maakt het ideaal leesvoer om voor het slapengaan een hoofdstuk te lezen en alle hoofdstukken bevatten waarschijnlijk wel iets van informatie die je nog niet kende. Al is het ook heel toegankelijk geschreven voor nieuwkomers. Leuk is bijvoorbeeld om te lezen over diverse spookverhalen die rondgaan op diverse distilleerderijen in Schotland. Ergens heeft iemand ooit een camera bij een kat om gehangen die rondliep bij een distilleerderij die wel hele rare beelden heeft vastgelegd.’
Hier kun je de volledige recensie lezen.

Waar kun je Het Whiskyboek Alles wat je nog niet wist over the water of life te kopen?

Normaal gesproken kost het boek 22,99 euro, maar in aanloop naar kerst is er een paar euro vanaf gedaan. Het boek is nu te koop voor 18 euro.
Mensen die het boek bestellen voor elf uur ’s avonds hebben deze de volgende ochtend in huis. Houd wel rekening met verzendkosten. Al geldt dit niet voor mensen die een Select-abonnement hebben bij bol.com. Voor 11,99 euro per jaar kun je een jaar lang alle items kosteloos laten versturen, ook bestellingen onder de 20 euro.
Bekijk ook onze pagina met meer cadeau tips.
Wat is het meest recente whiskyboek dat jij hebt gelezen? Laat het ons gerust weten in de reacties.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS