Whisky Monkeys Proeft Diageo Special Release 2023 in Amsterdam

Best of
zaterdag, 18 november 2023 om 12:00
Welkom bij de allereerste video van Whisky Monkeys Proeft. In deze video drinkt de redactie van Whisky Monkeys een paar mooie whisky’s en voorziet jou van informatie.
Elk jaar brengt Diageo een speciale whiskyreeks op de markt. Ook dit zijn de Diageo Special releases weer een feit met acht whisky’s die we eerder stuk voor stuk gerecenseerd hebben. Het thema van dit jaar is Spirited XChange.

Diageo Special Releases 2023

Dit is een overzicht van alle Diageo Special Releases 2023 reviews:

Een avond genieten van mooie whisky's

Acht whisky’s betekent ook flink wat verschillen in het smaakprofiel. En zoals we weten: smaken verschillen. Nu dachten we: hoe leuk zou het zijn om met een paar redactieleden op een avondje te ruiken en te proeven en een paar eerlijke antwoorden te geven. Vragen die in deze video gesteld worden zijn bijvoorbeeld: welke vind je het mooist en welke whisky zou je aanraden aan een beginnende drinker? Ook de connaisseur wordt niet vergeten.

Monkeys over de vloer bij J.D. William's Whisky Bar

Het is een video geworden, geheel zoals Whisky Monkeys het voor ogen had en waarbij de redactieleden hebben kunnen zeggen wat ze wilden zeggen. De video is op een avond opgenomen bij de J.D. Williams Whisky Bar in Amsterdam (thanks Daniel!). Breng de beste man eens een bezoekje in Amsterdam.
Terug naar de whisky’s: het zijn allemaal cask strength whisky’s. Dus vergeet niet een druppeltje water erbij te doen of bij de hand te hebben. Een pipetje biedt uitkomst!

Op zoek naar een mooi whisky cadeau?

Het is natuurlijk dé tijd van het jaar waarin cadeaus gekocht worden. Dus bekijk gauw onderstaande video om erachter te komen wat misschien een leuke tip kan zijn voor een mooie fles dit jaar. Ken je niemand? Geen probleem. Wij zullen niet doorvertellen als je gewoon een fles voor jezelf koopt. De Diageo Special Releases 2023 zijn in het hele land te koop.
Laat ons vooral weten hoe jij de video vindt geworden en of we er meer moeten gaan maken.
Mede mogelijk gemaakt door Diageo.

POPULAIR NIEUWS