Na HBO Max tv-serie nu ook een gelimiteerde The Last of Us whiskyfles gespot

Nieuws
vrijdag, 13 januari 2023 om 11:00
the last of us
De game The Last of Us van ontwikkelaar Naughty Dog houdt al jaren de gemoederen bezig. De game blinkt uit in grafische pracht en gameplay, maar biedt ook een indringend verhaal dat spelers bij de strot grijpt en ze nog lang bezighoudt, ook nadat ze het spel uitgespeeld hebben. De spelserie is zelf zo populair dat HBO er een heuse serie op gebaseerd heeft, die  maandag op de streamingdienst HBO Max van start gaat.

Whiskyfles in samenwerking met Naughty Dog

De start van de tv serie op HBO valt (bijna) prachtig samen met een speciale whisky die op dezelfde film-en gameserie gebaseerd is. De whisky, Moth & Wolf genaamd, is een blended Scotch whisky van de hand van The Digital Spirits Project, in samenwerking met Naughty Dog. The Digital Project heeft lang gewerkt aan deze whisky om te zorgen dat de smaak aansluit bij de beleving van de game en serie. Toegegeven, de whisky is onlangs op de markt gebracht en is er dus iets eerder dan de serie.

Wat weten we over de whisky?

De whisky refereert aan het verhaal van Ellie en Abby, twee antagonisten die beide gerechtigheid zoeken. De whisky mixt de smaken van malt en graan om een whisky te maken die de smaak heeft van beide werelden en doet denken aan de gemoedelijkheid van Jackson, maar ook iets in zich heeft van de noordwestelijke Pacific. De whisky biedt een rijke en complexe mix die synoniem staat voor de emotionele reis van beide hoofdpersonen. Verder heeft de whisky sinds 2013 opgeslagen in Amerikaans eiken vaten.
Nu, bij de lancering van de serie, is het eindelijk zover en kan de whisky besteld worden, zodat je onder het genot van een heerlijke thematische whisky extra kan genieten van de HBO serie waarin we opnieuw kennis kunnen maken met Ellie en Joel op hun eerste reis door de wereld van The Last of Us.
De whisky van The Digital Project heet voluit "THE LAST OF US - PART II: Moth & Wolf Blended Scotch Whisky" kost $54.99 per fles. De whisky is te bestellen via deze website: reservebar.com.Let wel: ze verzenden niet naar regio's buiten Amerika, iets wat we helaas vaker zien met flessen aan de hand van videogames of comics.
Benieuwd naar meer? Houd onze nieuwspagina goed in de gaten. 
De tv-serie The last of us kun je volgen via HBO Max, waar je lid van kunt worden

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties