Neem eens een whisky paraplu in de hand in plaats van een dram

Nieuws
dinsdag, 02 april 2024 om 16:00
regen
Als whiskydrinker overweeg je al gauw om een mooie dram in de hand te hebben. Dat is logisch. Maar ligt minder voor de hand als het nog maar ochtend is (en je niet voor werk hoeft te proeven) en je bijvoorbeeld aan het werk moet. We hebben een tip zodat je toch een heen klein beetje whisky in de hand kunt hebben…
Goede Vrijdag en het Paasweekend zitten erop en het zal niemand in Nederland ontgaan zijn dat er flink wat regenbuien zijn gevallen. Niets aan. Hondenweer zullen sommigen het noemen. Wat dacht je van whiskyweer?

Een paraplu in de vorm van een whiskyfles

Er is namelijk een whiskyparaplu te koop en een hele leuke! De paraplu ziet er van de buitenkant uit als een drankfles. Als je het item dicht klapt en ermee over straat loopt, is het net alsof je een koker in de hand hebt. Het gaat om een bruine koker, met daarop een label. Er zou zelfs een 12-jarige whisky inzitten.

Na regen komt… whisky?

Onzin natuurlijk. Zodra je de koker ‘opent’, oftewel de paraplu, heb je een echt regenscherm in handen.
Zo ben je goed beschermd tegen regen. Het is weliswaar geen levenswater waar je op dat moment van geniet, maar na regen komt zonneschijn. Of moeten we zeggen: na regen komt aqua vitae?
De paraplu wordt geleverd met een hoes. Hij is te koop bij bol en die geeft de volgende omschrijving: ‘Deze mini paraplu is een leuk cadeau. Een must have voor elke whiskyliefhebber!’
Het item is voor twee tientjes te koop bij bol (elders op het net nog ietsje voordeliger), of beter gezegd 19,95. Een tip: bestel er een e-book bij van 5 cent. Vanaf 20 euro verzendt bol.com namelijk gratis. Het is een slim trucje om de verzendkosten te omzeilen.
Lees ook eens onze whisky reviews in dit overzicht.
Foto: Pexels
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS