Nieuwe Johnnie Walker store geopend in Londen

Nieuws
donderdag, 11 mei 2023 om 9:00
johnnie walker airport
Als je binnenkort gaat vliegen en je maakt toevallig een stop in Londen, bezoek dan even de nieuwe Johnnie Walker store. Diageo Global Travel heeft namelijk een permanente shop-in-shop geopend voor het whiskymerk.
De Johnnie Walker store bevindt zich in de World Duty Free winkel in Terminal 2 op het vliegveld. Nu is de duty free sowieso al een winkel die je aan moet doen als je gaat vliegen, vanwege de speciale Travel Exclusives die er te vinden zijn. Nu is daar voor Heathrow Airport een extra reden bij gekomen met de Johnnie Walker store.
De winkel is voorzien van een Whisky Explorer zone met daarin een interactief scherm. Hiermee kunnen shoppers meer te weten komen over Johnnie Walker en hoe de whisky gemaakt wordt. Daarnaast is het in de winkel mogelijk om alleen of met hulp van medewerkers gericht te winkelen. Alle aankopen kunnen daarbij ingepakt en gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld monogrammen.

Uniek concept voor Johnnie Walker store in Londen

‘"Dit nieuwe concept 'shop-in-shop' is ontworpen met de shopper in het centrum van alles’, vertelt Julie Bramham, global brand director bij Johnnie Walker. Andrew Cowan, managing director, Diageo Global Travel, voegt daaraan toe dat er samen met World Duty Free gewerkt is om iets unieks, luxueus en boeiends te bieden.
Door middel van de schermen wordt aan mensen die in de winkel zijn niet alleen informatie over de verschillende Johnnie Walker whisky’s getoond. Er wordt ook informatie gegeven over de ambacht van het whisky maken. Zo krijgen mensen direct inzicht in hoe de whisky uiteindelijk in de fles terecht gekomen is.
Johnnie Walker is niet de enige die unieke concepten op vliegvelden lanceert. Onlangs nog opende Glenmorangie een heuse kapperszaak op het vliegveld in Madrid. Hier kunnen mensen sinds kort hun haren laten knippen onder het genot van een glas whisky.