Prijsvraag: Win het kleine boek-whiskycadeauboek

Nieuws
dinsdag, 14 februari 2023 om 9:00
het kleine boek whisky
Het is Valentijnsdag en dat is een dag om cadeautjes te ontvangen. Noem het commercieel, maar wie vindt het niet leuk om wat te krijgen? Ach, omdat we in een goede bui zijn, hebben we besloten om geheel uit eigen zak vandaag wat aan jullie te geven. Maak kans op een whiskyboek!
Of moeten we zeggen boekje? Er is namelijk een klein boekje te koop, geschreven door Tom Hay, met de titel Het kleine boek whisky cadeauboek. Dat is een heel klein schattig boekje vol met whisky-weetjes dat makkelijk in de hand ligt en slechts 200 gram weegt. Het lijkt bijna op een notitieboekje dat je zo in je zak steekt, alleen is het voordeel dat hier al notities in staan. Dit klein boekje staat namelijk bomvol whisky feitjes!
De omschrijving op bol.com luidt als volgt:
‘Scotch of Irish? Bourbon of Rye? Hoe je je whisky ook drinkt, dit boek is een meesterlijke mix van geschiedenis, terminologie, tips en grapjes. Daarbij een heleboel recepten passend bij elk denkbare whiskyliefhebber - van klassieke cocktails tot fudge gemaakt met Scotch en zelfs glazuur met rokerige Bourbon. Dit kleine boekje is zo divers dat je alleen maar meer waardering voor die geweldige whisky zult krijgen.’

Hoe win ik deze toffe prijsvraag?

We hebben besloten om dit boek twee keer weg te geven. Om kans te maken moet je een paar dingen doen:
·        Reageer onder dit artikel en vertel waarom jij graag dit boekje zou willen winnen – of voor wie?
·        Reageer op minstens nog een ander artikel hier op Whisky Monkeys.
Welk artikel dat is mag je helemaal zelf weten, maar we willen graag dat zoveel mogelijk whiskyfans met elkaar het gesprek aangaan.

Tot wanneer kun je meedoen?

Meedoen met deze prijsvraag kan de rest van de maand. Begin maart maken we de winnaar bekend. Blijf de website in de tussentijd natuurlijk in de gaten houden! Mocht je nu zelf het boekje willen kopen dan kan dat hier

Volg Whisky Monkeys op social media

Natuurlijk geven we graag prijzen weg als je op onze artikelen reageert. Daarbij zouden we het leuk vinden als je ons volgt op social media. Wij zijn actief op FacebookTwitter en Instagram. Op deze kanalen posten we ook regelmatig whiskynieuws en verhalen die we graag met je delen!