Romantiek en godendrank gaan hand in hand in Whisky Business

Nieuws
maandag, 13 november 2023 om 13:00
kilt
Er is een nieuw boek onderweg, getiteld Whisky Business. Dit is een romantisch boek, geschreven door Elliot Fletcher en daarmee probeert iemand middels romantiek de weg naar whisky drinkers te vinden.
Het boek staat inmiddels in het pre-order systeem bij bol.com en wordt uitgebracht via HarperCollins. Dit is dezelfde uitgever waar boeken zijn uitgekomen als Omringd door idioten, Het kan ook nooit normaal en De laatste lente van de dinosauriërs.

Mannen in kilt en verliefde honden..

Whisky Business wordt omschreven als een romcom ‘met scènes voor het proeven van pittige whisky, knappe mannen in kilts en schattige verliefde honden.’
Het verhaal gaat over April Sinclair, een Hollywood actrice, die ooit beroemd was, maar nu wat uit de picture raakt. Na de dood van haar opa keert ze terug naar haar geboorteplek op het Schotse eiland Skye. Je raadt het al: het is teven de locatie van whisky en haar familie zit in de whisky business, vandaar de titel van het boek.
Het blijkt dat het met het bedrijf niet zo heel goed gaat. Als klap op de vuurpijl moet Sinclair, die het bedrijf probeert te redden, samenwerken met ene Mal die nogal chagrijnig lijkt te zijn. Zoals gezegd is het een romkom, dus het zal vast niet bij enkel nukken blijven.

Wanneer verschijnt Whisky Business?

Het boek komt om 1 februari volgend jaar uit als paperback en als luisterboek.

Een ander boek over whisky

Nu weten wij dat een enkele lezer op deze website zit die géén whisky drinkt, maar wel houdt van de verhalen erachter. Wie weet is dit boek wat voor jou!
En ander zijn er natuurlijk nog genoeg andere whiskyboeken, zoals het recent uitgebrachte boek van Hans offringa: Whisky het boek voor de liefhebber. Of lees onze top 10 aanraders.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS