Samenwerking Royal Salute en Richard Quinn zorgt voor drie nieuwe designs

Nieuws
zaterdag, 28 oktober 2023 om 9:00
royal salute richard quinn 1
Het oog wil ook wat. Dat beseft Royal Salute zich heel goed. Een samenwerking met Richard Quinn zorgt dan ook voor drie nieuwe designs.
‘Ontdekt de volgende evolutie van de Royal Salute Fashion Collection en stap in de wereld van grenzeloze verbeeldingskracht.’ Zo luiden de eerste woorden in een persbericht. Je raadt het al: Richard Quinn is een modeontwerper en daar heeft Royal Salute nu voor de tweede keer mee samengewerkt voor de Royal Salute x Richard Quinn II whisky.

Een samenwerking met mode-ontwerper Richard Quinn

De whisky is tot stand gekomen tijdens een experimentele sessie in de Strathisla Distillery in Schotland. Richard Quinn en master blender Sandy Hyslop selecteerden whisky’s van Braeval, Strathisla en Caperdonich distilleerderijen. Zo creëerden ze een whisky die rijk en fruitig is qua smaak en hints van kruiden en zachte rook bevat.

Hoe smaakt de whisky?

Dit zijn de tasting notes:
Neus: Levendige accenten van exotische mango en banaan aangevuld met romige vanillefudge en kaneel, met een subtiele hint van geroosterde kastanjes.
Smaak: Rijk en fruitig met accenten van zoete aardbeienjam, peer en perziken, een vleugje honingbloesem wordt subtiel in evenwicht gehouden door eikenkruiden en een vleugje zoete rook.
Afdronk: Soepel en complex met aanhoudende rook.
De drie nieuwe expressies zijn groots de wereld in geslingerd met een video. Op deze video zien we een vrouw op een motor in diverse kledingstukken die in lijn liggen met de labels op de flessen.

Hoe belangrijk is het design van een fles?

Sommige whiskyflessen zijn erg basic. Maar Royal Salute trekt alles uit de kast om de consument te verleiden. Nu is onze vraag aan jou: hoe belangrijk is voor jou het uiterlijk van een fles? Kun je een mooi design waarderen of draait alles honderd procent om de smaak? Vul onze poll in en discussieer vooral mee.

Poll

Foto: Royal Salute/ Chivas Brothers
GDLF Handgemaakte Whisky Karaf Royal in Giftbox - Kristal Image
GDLF Handgemaakte Whisky Karaf Royal in Giftbox - Kristal
EUR149
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS