Speyburn onthult nieuwe look en assortiment single malts whisky

Nieuws
maandag, 03 juni 2024 om 7:00
speyburn whisky 1
Speyburn, de Speyside distilleerderij van Inver House Distillers, heeft een vernieuwde uitstraling en een nieuw kernassortiment single malt whisky's gepresenteerd. De rebranding maakt deel uit van een significante investering in het merk en valt samen met het 126-jarig jubileum van de distilleerderij.
De revamp introduceert ook een gloednieuwe expressie in het assortiment van de distilleerderij namelijk de Speyburn Rum Cask Finish. Dit is de eerste keer dat het merk een whisky lanceert die heeft gerijpt in rumvaten.

Nieuwe uitstraling en assortiment

De vernieuwde branding omvat een nieuw logo, een aangepast kleurenpalet voor verschillende expressies en een meer toegankelijke presentatie van de producten. Jack Cook-Broussine, brand manager van Speyburn, legt uit:
'We hebben Speyburn een complete make-over gegeven, om onze toewijding aan dit merk te benadrukken. De prioriteit blijft liggen bij eenvoud, smaak en kwaliteit. Door te luisteren naar onze consumenten hebben we een nieuwe look gecreëerd die het voor shoppers eenvoudiger maakt om te begrijpen wat we bieden. Hiermee willen we een nieuwe golf aan Speyburn fans aantrekken terwijl we wereldwijd blijven groeien.'
Het nieuwe design is nu eerst te zien op de entry en mid-range producten, maar later dit jaar komen ook de oudere expressions aan de beurt.

Distilleerderij nu permanent open voor publiek

De rebranding volgt op de permanente opening van de distilleerderij voor het publiek in 2023. Hiermee zet Speyburn in op het aantrekken van een nieuwe generatie whiskydrinkers en het vergroten van de zichtbaarheid van het merk.
Met de verfrissende uitstraling, het nieuwe kernassortiment en de focus op toegankelijkheid en kwaliteit, lijkt Speyburn klaar om verder te groeien en nieuwe whiskyliefhebbers te veroveren in een competitieve markt.
De vernieuwde Bourbon Cask, Rum Cask Finish en 10 Years Old zijn nu verkrijgbaar in het VK via Amazon voor prijzen tussen 25 en 35 pond. Allemaal hebben ze een alcoholpercentage van 40 procent. Een gefaseerde wereldwijde uitrol volgt na de initiële release in mei 2024.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties