Unieke actie op Zwarte Cross 2024-editie: vergeet je baard én whisky niet

Nieuws
vrijdag, 19 juli 2024 om 6:00
smokehead single malt
Wat hebben een baard en whisky met elkaar te maken vraag je je misschien af? Nou, vroeger vrij veel! De Monnik Dranken gaat back to the roots en is op Zwarte Cross aanwezig waar whisky centraal staat samen met een barbier.
Een jaarlijks terugkerend muziekfestival in Nederland dat enorm populair is, is Zwarte Cross. Het evenement is gisteren begonnen en duurt nog tot en met 21 juli.
Hoewel van oorsprong dit een crosswedstrijd was waar mensen met een motor, brommer, scooter of ander vervoermiddel aan mee mochten doen, is dat allang niet meer het geval. Nu is het een muziekfestival waar bands optreden en mensen losgaan.

Smoke 'n Coke op Zwarte Cross

Bij dat dansen en feesten in de buitenlucht geldt een belangrijke regel: goed hydrateren, oftewel blijven drinken. Daarom zijn er genoeg drankjes aanwezig. Nu denk je niet meteen aan whisky en toch is er deze Zwarte Cross editie iets speciaals aanwezig op het festivalterrein.
Op de Amerikaanse Bayou weide staat namelijk een stand geheel in het teken van het merk Smokehead. De fles met een doodshoofd als label sluit goed aan bij het imago van het festival. Bij de stand wordt een Smoke n Coke aangeboden, oftewel een mix van Cola met Smokehead Islay single malt whisky.
Verder is Michael Brown, Global Brand Ambassador, vanuit het Verenigd Koninkrijk overgekomen voor wat wijze lessen en vermaak.
Copita Whiskyglas Blauw - Blind tasting - Glencairn Crystal Scotland Image
Copita Whiskyglas Blauw - Blind tasting - Glencairn Crystal Scotland
EUR22.95
Op voorraad
Koop op bol.

Baard trimmen onder genot van godendrank

Het ludieke aspect van de stand zit ‘m overigens in het barbier-gedeelte. De stand is namelijk een samenwerking met een barbershop. Dus wil je tijdens een optreden even je baardje laten trimmen? Dan weet je waar je straks terecht moet.
Wist je dat dit vroeger de normaalste zaak van de wereld was? Toen kon je bij een kapperszaak ‘gewoon’ whisky bestellen en drinken. Dus well done De Monnik Dranken. Soms moet je even terug naar de begindagen…
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 19 juli 2024.

POPULAIR NIEUWS