Update - Gezocht: tester voor whisky quiz – Broodje Aap

Nieuws
zaterdag, 24 augustus 2024 om 16:30
whisky monkeys broodje aap whiskyquiz
Lieve lezers, volgende maand is het zover. Dan gaan we ons eerste product uitbrengen. Dat wordt een hele leuke, namelijk een quiz! Komt de aap uit de mouw? Weten jullie alles over whisky?

Update 2

Ik moet wat bekennen, deze Monkey is erg onhandig geweest. Het leek me 'gewoon' mogelijk om de vragen en antwoorden uit te printen, ze uit te knippen en op te sturen. Daarbij heb ik er niet bij stilgestaan dat je dit dubbelzijdig moet doen, want zo wordt het in het echt ook natuurlijk.
Met geen copyshop in de buurt en een printer die dit niet kan (en de deadline die gehaald moest worden bij de drukker) is dit helaas niet meer op tijd gelukt.
Omdat er toch mensen zijn die wilden testen en we dit zeer waarderen, hebben we nu twee mensen eruit gepikt die van ons het echte spel gratis krijgen toegestuurd volgende maand. (anders zouden we 1 geprinte versie opsturen om te testen, dus als goedmaker nu 2 mensen). We hopen dat jullie dit kunnen waarderen!
Dit zijn geworden:
Aleksandr van den Berg
Vincent Baaijens
Stuur gerust alvast jullie adres. Aan de rest van de geïnteresseerden: op 21 september komt de quiz uit. En die kun je alvast vooruit bestellen. Vanaf 21 september gaan we alles uitsturen. 

Update

Wow, bedankt voor jullie enthousiasme! Er zijn meer dan genoeg reacties binnengekomen gisteren. Wij moeten eerst even zelf achter de schermen verder en zullen naar verwachting komende week 1 of 2 mensen contacteren om te testen. Bedankt nogmaals allemaal voor de zéér leuke e-mails.
Oorspronkelijk bericht
Het spel gaat Broodje Aap heten en is een quiz voor bij een mooi glas whisky. Zo kun je in gezelschap elkaar vragen stellen en elkaars kennis testen. Het advies is niet voor niets de laatste tijd om niet alleen verantwoord te drinken, maar wellicht ook minder. Of laten we zeggen: bewuster.
Denk goed na over wat je drinkt, beter één mooi en goed glas dan veel nietszeggende glazen, nietwaar?

Whisky quiz onder het genot van een mooie dram

Hoe kun je dit proces nou beter vertragen dan met een leuk spelletje? Bovendien is het natuurlijk gezellig om met een stel vrienden, je geliefde of familieleden een avond door te brengen en een quiz te spelen. Als je dat dat ook nog eens mét whisky en over whisky kunt doen, is het feest helemaal compleet.

Tester gezocht

Het duurt niet lang meer of ons spelletje gaat naar de drukker. Nu hebben we alle vragen en antwoorden natuurlijk laten lezen door meerdere mensen. En toch denken we nu: wie zou het eens willen testen? Dan gaan we de kaartjes uitprinten, naar je opsturen en dan kun je het alvast een keer spelen om ons te laten weten of alles helemaal werkt.

Wil jij ons helpen?

Kortom, we zoeken iemand die van spelletjes houdt en Broodje Aap zou willen testen. Als bedankje krijg je natuurlijk een versie van de échte Broodje Aap quiz toegestuurd als dit spelletje volgende maand uitkomt.
Heb je interesse? Stuur ons dan een mailtje op [email protected]
We zijn uiteraard heel nieuwsgierig naar jullie reacties. Wie wil straks aan de slag met ons spelletje? Wij zijn heel benieuwd.
Proost!

POPULAIR NIEUWS