Vakantietip: Neem eens een set whisky speelkaarten mee

Nieuws
donderdag, 10 augustus 2023 om 13:00
poker
Het is voor veel mensen tijd om op vakantie te gaan. Wat stop jij in je handbagage of koffer? Heb je er al eens aan gedacht om een whisky gerelateerd spelletje mee te nemen? Er is bijvoorbeeld Whiskey Poker te koop.
Zie het al voor je: jij zit met je dierbaren met de voetjes omhoog aan het Comomeer in Italië en dan komt iemand voor de zoveelste keer aanzetten met normale speelkaarten? Niets ervan! Dat kun je nu wel dromen. Het is tijd om iedereen eens even te beïnvloeden met whisky.

Wat is Whiskey Poker?

Bol.com heeft veel leukere kaarten te koop, namelijk Whiskey Poker. De tekst die op de voorkant staat is duidelijk: Whiskey Lovers Playing Cards. En de omschrijving luidt als volgt:
‘(….) met illustraties van 39 malt whisky's van over de hele wereld, plus 13 op whisky gebaseerde cocktails, wordt het kaartspel vergezeld van een boekje met gedetailleerde achtergrondinformatie over 's werelds favoriete distilleerderijen en recepten voor alle cocktails. Perfect voor een handje kaarten of een handige opfriscursus over het mixen van een Old Fashioned.’
Dus hoe cool is dat? Je kan gewoon tijdens het spelen van een kaartspel mensen nog wat bij brengen over de godendrank. Anders dan de titel misschien doet vermoeden heb je hier niet per se te maken met een pokerspel, maar een normaal kaartspel. Al is dit natuurlijk op het lijf geschreven voor whisky liefhebbers.
En als je het écht goed wilt doen, kun je er natuurlijk nog een mooie dram bij serveren. Dubbel feest!

Waar zijn de whisky speelkaarten te koop?

Het kaartspel is te koop voor 11,99 euro. Houd alleen wel rekening met een wat langere verzendtermijn. Het duurt ongeveer tien dagen voordat bol.com de kaarten op je adres kan leveren. Als jij een vakantie in de planning hebt voor eind augustus is dit natuurlijk de ultieme vakantietip!
Al is het ook leuk om eens aan iemand cadeau te doen.
Whiskey Poker Image
Whiskey Poker
EUR11.99
Op voorraad
Koop op bol.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS