Win een reis naar Schotland met Aberfeldy whisky

Nieuws
maandag, 12 juni 2023 om 9:00
aberfeldy 12 years
Misschien heb je het al wel voorbij zien komen: The Golden Ticket. Als je op websites kijkt, zie je geregeld zoiets voorbij komen als je kijkt naar flessen whisky's van het merk Aberfeldy. Dit komt omdat je een reis naar Schotland kunt winnen. Wij leggen je uit hoe dit zit.
Zodra je bij een winkel een fles whisky van Aberfeldy koopt van 12 of 16 Years, maak je kans om een reis naar Schotland te winnen voor twee personen. Bij zo'n fles zit een ticket met daarop een QR-code. Die code moet je scannen, waarna je je gegevens dient in te vullen.

Niet alleen een Schotland reis te winnen met Aberfeldy

Je ziet daarna onmiddellijk of iets iets gewonnen hebt. Naast de reis naar Schotland zijn er namelijk nog meer prijzen te winnen. Mitra meldt dat er 90 prijzen te winnen zijn. We hebben navraag gedaan en het blijkt dat dit van alles is, van T-shirts en glazen tot die ultieme reis naar Schotland. Een prijs die overigens drie keer gewonnen kan worden, want de actie wordt naast Nederland ook gehouden in België en Luxemburg.  De actie loopt tot en met 29 juli en we hebben ons laten vertellen dat de kans groter is om een golden ticket te winnen bij de 12 Years. 
De Aberfeldy 12 Years is nu overigens in een prachtige verpakking op de markt gebracht, die we ook in onze cadeau tips voor Vaderdag hebben staan, alleen meldt Gall & Gall niet specifiek dat die meetelt voor de winactie.
Dit zijn de tasting notes:
Neus: Kruiden en honingachtige fruit.
Smaak: Stroperig met tonen van ananas, veel vanille en fudge.
Afdronk: Klein vleugje rook en uitgesproken droog.

Wat moet je weten over Aberfeldy?

Ook is de whisky geschikt om in cocktails te doen, zegt Mitra. Als je je afvraagt waarom er een winactie is opgezet met een zogeheten golden ticket, ligt het antwoord verscholen in de whisky. Aberfeldy noemt zichzelf ook wel ‘golden dram’. De distilleerderij zit in de hooglanden van Schotland en is opgericht in 1896. In de loop der jaren heeft de distilleerderij al heel wat prijzen gewonnen.  

POPULAIR NIEUWS