Win een twee sterren lunch voor Vaderdag!

Nieuws
donderdag, 08 juni 2023 om 17:00
lunch
Vaderdag staat alweer bijna voor de deur. Ben jij nog op zoek naar een manier om je vader in het zonnetje te zetten? Lees dan gauw verder.
Laphroaig en het twee sterren restaurant De Lindehof in Nuenen hebben deze Vaderdag samen een winactie opgezet. Je kunt kans maken op een lunch voor twee bereid door top chef Soenil Bahadoer en zijn team. Bahadoer is namelijk een van Laphroaigs ‘trailblazers’: via het Taste Trailblazers concept, geïnspireerd door Laphroaigs pioniers, brengt de distilleerderij een ode aan ‘zij die ook grenzen verleggen op het gebied van gastronomie’. Daarom werken ze samen met andere smaakpioniers, in dit geval dus Bahadoer.

Wie is Soenil Bahadoer?

Soenil Bahadoer is opgeleid in de Franse gastronomie, maar gaandeweg raakte hij steeds meer geïnspireerd door de Surinaams-Hindoestaanse cultuur waarin hij is opgeroeid. Nadat hij zijn eerste ster ontving besloot hij dat hij zich echt wilde onderscheiden en daarom voegde hij de strakkere Franse keuken en de warmbloedige Surinaamse gastronomie samen, wat leidde tot gerechten vol smaak die nieuwe culinaire deuren openen én een tweede ster.
‘Het durven kiezen voor een andere onzekere route, het grensverleggende, dat is iets dat ik deel met Laphroaig, single malt scotch whisky. Ik ben daarom ook trots om één van Laphroaigs ‘trailblazers’ te zijn.’ Welke gerechten hij serveert op Vaderdag is nog even geheim, maar ze zijn in ieder geval geïnspireerd door de drie kenmerkende ingrediënten van Laphroaig: turf, zout en vuur.

Hoe doe je mee aan de winactie?

Meedoen aan de winactie is heel simpel. Wanneer je een fles Laphroaig koopt, maak je namelijk al kans! Wel moet je natuurlijk je kassabon goed bewaren, want je hebt natuurlijk wel bewijs nodig. Daarnaast moet je twee vragen beantwoorden: één over Soenil en één over Laphroaig, maar geen nood: deze vragen worden al in dit artikel beantwoord.
De kassabon, je gegevens en de antwoorden op je vraag kun je in het formulier op de site van de winactie invullen.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS